Setari Cookie-uri

Iubesti o femeie Berbec? 7 lucruri pe care trebuie sa le stii

Femeia Berbec adora ordinea, curatenia si se pricepe de minune sa gateasca, dar numai atunci cand ea are chef de toate astea.

5. Este extrem de sincera si de loiala

Nu trebuie sa te indoiesti de fidelitatea ei sau sa o banuiesti vreodata ca te minte. Nu poarta masti, iti spune din prima ce crede, chiar daca nu este ce vrei sa auzi. Considera ca iubitul ei ii apartine intru totul, iar reciproca este valabila. Ar fi o prostie sa fii gelos pe o femeie Berbec indragostita. Ea nici nu concepe sa te insele si se considera a ta din cap pana-n picioare.

femeia berbec foto: ladyphoto, Shutterstock

6. Se transforma brusc intr-un uragan

Femeia Berbec este una dintre cele mai impulsive pe care le vei intalni. Nu are deloc rabdare, vrea sa obtina totul imediat, batand din palme, si cand nu se intampla asa, isi pierde controlul. E greu sa tii pasul cu ea, iar daca nu reusesti, te lasa in urma fara sa regrete, fiindca nu considera demn de ea un barbat slab sau nesigur pe el. Este femeie aceea care, conform proverbului, cand se da jos din pat dimineata, pana si diavolul are emotii. Daca ti-e teama de foc, nu te juca niciodata cu o femeie Berbec.

Citește și:

7. Daca o faci nefericita, pleaca

De indata ce simte ca nu o mai iubesti ca la inceput, ca te indepartezi, ca o ignori sau, mai grav, daca banuieste macar ca o inseli, femeia Berbec te paraseste fara sa se gandeasca de doua ori. Fii foarte atent la semnalele subtile pe care ti le transmite, altminteri intr-o zi s-ar putea, pur si simplu, sa nu o mai gasesti acasa.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc