Visele reflecta emotiile, temerile, dorintele noastre, fiind un taram fascinant pentru psihologi si mistici.

Zbor - libertate

semne din visfoto: Ollyy, Shutterstock

Iti doresti sa te desprinzi dintr-o anumita situatie din prezent, sa te detasezi, sa atingi o etapa superioara de cunoastere. Tot zborul inseamna dorinta de libertate deplina, de a detine controlul sau oportunitatea implinirii unei dorinte importante. Visam ca zburam atunci cand avem sperante, idealuri despre care simtim ca sunt la un pas distanta, ca se pot concretiza curand. Senzatia de cadere in gol, pe de alta parte, poate insemna debarasare de griji, abandonare in voia destinului.

Moarte – sfarsit si inceput

semne din visfoto: FGC, Shutterstock

Moartea nu are semnificatii dramatice, negative, cum te-ai astepta, in vis. Intr-adevar, poate avea la baza teama ca ti-ai irosit timpul, ca nu esti unde ti-ai dori sa fi, dar inseamna si o sansa care se traduce prin finalul unei etape si inceputul alteia. Cand o usa se inchide, se deschide o fereastra, cand un capitol se incheie, altul nou te asteapta sa-l descoperi. Moartea poate semnala sfarsitul, la nivel simbolic, al vietii actuale si trezirea la o noua viata, acest vis este o alarma de mobilizare a resurselor interioare pentru o schimbare benefica si necesara.

Foto prima pagina: Valentina Photos, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc