Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

De la care dintre cele 12 zodii sa te astepti sa auzi adevarul, fie ca il vrei sau nu?

Sagetator

zodii sincere Mai direct de atat nu se poate! Cand e vorba de Sagetator, parerile sunt intotdeauna transante si exprimate fara menajamente. Acest semn de foc iti va spune fara sa stea pe ganduri ca parul tau e un dezastru sau iti va cere bonul de la camasa pe tocmai i-ai daruit-o, pe motiv ca e demodata si vrea sa-si cumpere altceva in loc. Uraste minciunile, tocmai de aceea este mereu deschis si sincer!

Leu

zodii sincere Cand are ceva de spus, Leul ti-o spune verde-n fata, fara sa se ascunda dupa deget si e mandru de asta. Isi asuma tot ce face si nu se teme de consecintele adevarului, pe care le prefera oricarei amagiri. Detesta mincinosii si considera minciuna sub demnitatea lui. Tocmai de aceea, uneori poate fi considerat lipsit de tact, caci spune adevarul chiar si atunci cand e neplacut sau dureros.

La polul opus... zodii mai putin sincere

Gemeni

zodii nesincere

Zodie duala, Gemenilor nu le este greu sa se ascunda in spatele unei masti sau ale vorbelor rostite cu mestesug. Le este usor sa disimuleze, ba chiar de multe ori infloresc realitatea din pura placere, ca sa faca povestile mai interesante.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc