Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

De la care dintre cele 12 zodii sa te astepti sa auzi adevarul, fie ca il vrei sau nu?

Pesti

zodii nesincere Se stie cat sunt Pestii de... alunecosi. Si visatori. Se surprind des mintind ca sa salveze aparentele in diverse situatii uzuale. Pe de o parte, ca sa-si apare propria imagine, pe de alta, ca sa-si scuteasca interlocutorul de suferinte inutile.

Scorpion

zodii nesincere Atatea scenarii creeaza in propria minte, incat pana la urma Scorpionul ajunge si el sa le creada si sa le transmita mai departe drept adevar absolut. Faptul care face din nativii nascuti in acest semn sa nu fie cei mai de incredere din zodiac, dimpotriva.

Balanta

zodii nesincere Cei nascuti sub semnul Balantei nu sunt niste mincinosi, dar nici nu se poate spuna ca sinceritatea e punctul lor forte. Pot fi, uneori, falsi. Diplomatia si dorinta de a-si face mereu prieteni este cea care ii determina sa te laude cand nu meriti sau sa te incurajeze chiar daca gresesti...

Foto prima pagina: popovartem.com, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc