Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii care obtin TOT ce isi propun

Afla daca te numeri printre acele zodii ambitioase care reusesc sa obtina tot ce isi propun!

Leu

zodii ambitioase Pentru Lei nu exista limite. Par norocosii zodiacului, cu toate astea succesul nu le pica din cer, ci se datoreaza felului lor de-a fi, optimist, pozitiv. Acest nativ pleaca la drum cu certitudinea ca va castiga si nu ia in calcul alta optiune. Curajul lui e nemasurat, la fel capacitatea de a se ridica iar si iar, ori de cate ori ar cadea in drumul catre un vis implinit. Provocarile sunt vitale pentru Lei, ei nu se pot bucura de viata daca nu isi stabilesc mereu noi obiective. Adora sa impresioneze si sa demonstreze ca pot face imposibilul. In plus, atunci cand vor ceva, cer pur si simplu, si cum sunt irezistibili, de cele mai multe ori primesc.

Scorpion

zodii ambitioase Un proverb spune ca, daca unei femei ii intra o idee in cap, mai repede renunta la cap, decat la idee. Iata o descriere fidela a femeii Scorpion! Cand isi pune un scop in minte, e neobosita. Indiferent ca e vorba de un barbat pe care vrea sa-l cucereasca sau de o excursie intr-o insula exotica pe care nu si-o permite, fixismul de care da dovada aceasta zodie nu cunoaste limite. Pasiunea este cea care ii da energie si curaj, oricat ar parea de dificil de atins scopul final. Are tactica si magnetismul necesare pentru a obtine ce-si doreste, chiar daca trebuie sa-i intimideze sau chiar sa-i santajeze pe altii pentru asta. In cazul Scorpionului, scopul e cu siguranta mai presus de mijloace.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc