Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii MAI pentru fiecare zodie: schimbari neasteptate si radicale

Pe data de 15 se petrece un eveniment astrologic important, cu impact pe termen lung. Cele mai curajoase dintre zodii pot incepe acum o viata cu totul noua.

Horoscop mai Balanta

Horoscop mai Scorpion

Horoscop mai Sagetator

Horoscop mai Capricorn

Horoscop mai Varsator

Horoscop mai Pesti

Horoscop mai Balanta – ai nevoie de atentie

horoscopul lunii mai E o perioada in care s-ar putea spune ca risipesti cu usurinta banii pe lucruri pe care nu ti le-ai permite in mod obisnuit, dar la care nu vrei sa renunti. Nu regreti, ci te bucuri de ele, dar foarte curand va trebui sa schimbi tactica, de dragul bugetului familiei. Astepti ca partenerul sa ia atitudine si sa te sustina, rezolvand unele chestiuni de neamanat legate de casa. Pot aparea frustrari in relatia de cuplu spre finalul lunii, te simti neinteleasa si poti fi neobisnuit de posesiva. La serviciu esti presata de timp, dar gandul la o calatorie pe care o ai in plan te motiveaza!

Horoscop mai Scorpion – mici divergente

horoscopul lunii mai Ai senzatia ca a intervenit blazarea in viata ta si vrei o schimbare. Sau te muti, sau renunti sa frecventezi grupurile din care faci parte de ani de zile si cauti alte activitati, mai incitante. Poti avea surprize si pe plan sentimental, si profesional, iar turnura lucrurilor depinde mult de modul in care stii sa reactionezi pe moment. In familie, e greu sa cazi de acord cu partenerul sau copiii cu privire la unele cheltuieli. Discutiile in contradictoriu sunt inevitabile, iar comunicarea si negocierea, esentiale! In privinta sanatatii, te ajuta cateva sedinte de masaj sau de inot.

Citește și:

Horoscop mai Sagetator – o luna plina

horoscopul lunii mai Ai facut multe eforturi in ultima vreme si oboseala isi spune cuvantul. Cei apropiati iti pot reprosa ca esti irascibila, mereu pe drumuri, ca muncesti prea mult si nu petreci timp cu ei. E bine sa lasi lucrurile materiale pentru altadata si sa te preocupi de bunul mers al relatiilor cu partenerul de viata, cu copiii sau chiar cu colegii de munca, daca ai fost expeditiva cu ei in repetate randuri. Cheltuiesti mai mult decat ai vrea la inceput de luna, dar spre final apar oportunitati de castiguri banesti din surse neasteptate. Daca aveai in plan o escapada alaturi de partener, n-o amana!

Horoscop mai Capricorn – noi surse de venit

horoscopul lunii mai Ai vrea ca banii sa nu fie un impediment in calea planurilor tale, dar deocamdata lipsa lor te impiedica sa faci tot ce ti-ai dori si asta poate fi frustrant. E bine sa-ti temperezi iesirile nervoase si sa eviti confruntarile directe despre care banuiesti ca se pot termina cu suparari sau despartiri de oameni care ti-au fost mult timp alaturi. Ca sa te linistesti si sa te remontezi, indreapta-ti atentia spre un nou hobby: sport, gatit, amenajat locuinte sau gradini. Neasteptat, noua pasiune se poate dovedi castigatoare si financiar, daca ii aloci suficient timp.

Citește și:

Horoscop mai Varsator – las-o mai moale!

horoscopul lunii mai Parca nu ai stare luna asta, traiesti o stare de agitatie interioara care te face sa cauti nod in papura si sa transformi orice tantar in armasar. Iti doresti schimbari mari si importante pe toate planurile si nu stii de unde sa incepi, asa ca dai mai multe lucruri si planuri peste cap, fara un efect vizibil. Ar fi mai precaut sa iei o pauza, sa te organizezi si sa-ti gandesti mai bine urmatoarea miscare. Nu e exclus sa te muti sau sa se schimbe ceva important in privinta locului de munca. Pe plan sentimental e bine sa petreci mai mult timp cu partenerul, sa faceti planuri, poate despre marirea familiei.

Horoscop mai Pesti – emotiile, pe planul doi

horoscopul lunii mai Luna asta scoti la iveala o noua versiune a ta, mai categorica, foarte directa si deloc cu capul in nori, asa cum esti de multe ori. Te gandesti mult si bine sa scoti bani din buzunar si esti foarte selectiva in privinta oamenilor cu care colaborezi, mai ales daca iti schimbi locul de munca sau semnezi contracte. Vrei sa demonstrezi cat de multe poti face si ai impresia ca timpul e prea scurt pentru toate planurile tale. E foarte important luna asta sa te bazezi pe logica si ratiune mai mult decat pe sentimente si intuitie. Gandeste pozitiv si comunica mult cu partenerul de viata!

Citește și:

foto: ladyphoto: Shutterstock

Foto homepage: Khomenko Maryna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc