Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Mai 2018

Este o perioada agitata pe plan sentimental, in care stresul si nesiguranta isi spun cuvantul, iar flexibilitatea salveaza multe situatii tensionate.

Horoscop dragoste Balanta mai

Horoscop dragoste mai Scorpion

Horoscop dragoste mai Sagetator

Horoscop dragoste Capricorn mai

Horoscop dragoste mai Varsator

Horoscop dragoste Pesti mai

Horoscop dragoste Balanta mai

horoscopul dragostei balanta Anumite cheltuieli necesare in gospodarie pot fi motiv serios de disputa cu partenerul. Simti nevoia de mai multa sustinere din partea lui si nu intelegi de ce nu vede singur asta. Nemultumirile adunate de-a lungul ultimei perioade te pot face sa rabufnesti acum, insa pentru cele mai multe Balante conflictele vin si trec. Dragostea dintre voi, amintirile, planurile si, mai ales, maleabilitatea lui si promisiunile pe care ti le face readuc rapid armonia in cuplu. Ba mai mult, spre final de mai se intrevad momente pline de pasiune si sensibilitate, asa cum nu ati mai trait de mult.

Horoscop dragoste mai Scorpion

horoscop dragoste mai Chiar daca luna mai sta sub semnul pasiunii si sexualitatii pentru Scorpioni, nici ei nu sunt feriti de discutii pe tema banilor. Anumite cheltuieli sunt importante pentru partener, in timp ce tu ai vrea sa le amani, sau invers. Gandeste-te ca e mai important ca lucrurile sa iasa bine, decat sa se intample intr-un moment anume. E bine sa nu te porti ca un copil si sa lasi de la tine, daca in felul asta poti evita discutii tensionate. Concentreaza-te pe latura erotica a relatiei, caci vei uita de toate celelalte griji!

Citește și:

Horoscop dragoste mai Sagetator

horosocp dragoste mai Ar fi de bun augur sa incepi luna cu o iesire in doi, mai ales ca au fost zile-n sir in care v-ati vazut mai mult pe fuga, pentru ca tu ai fost mult prea ocupata cu munca, la birou sau acasa. Distanta instalata in cuplu poate duce la mustrari din partea partenerului, pe care-l poti surprinde placut dedicandu-i exclusiv lui cateva zile si nopti. Daca esti singura, pune sfiala-n cui si fa primul pas, caci admiratorul tau poate fi la fel de indragostit, dar si la fel de timid ca tine. Ar fi pacat sa lasati sansa iubirii sa treaca pe langa voi.

Horoscop dragoste Capricorn mai

horoscop dragoste mai Ai tendinta sa fii egoista, sa neglijezi timpul petrecut cu partenerul, copiii sau parintii, pentru a rezolva unele chestiuni personale ori poate risipesti economiile pe un moft de moment. Cum banii sunt in centrul discutiilor luna asta, trebuie sa-ti cenzurezi reactiile categorice in caz ca ti se fac sau faci chiar tu reprosuri. E o idee sa ganditi constructiv si sa pui la cale o mica afacere impreuna cu partenerul de viata. Daca va uniti fortele, va consolidati si veniturile, si relatia. Poti obtine mult mai usor ce vrei cu binele, folosindu-te mai ales de sarmul care nu-ti lipseste luna asta.

Citește și:

Horoscop dragoste mai Varsator

horosocp dragoste mai Cu cat petreci mai mult timp cu partenerul, cu atat mai bine. E nevoie de comunicare, pentru a ajunge la un consens in anumite privinte, in special financiare. Poate va doriti un copil sau va ganditi la o schimbare importanta in locuinta, insa toate presupun un buget pe care nu-l aveti la indemana, deocamdata. E fundamental sa fii calma si sa ai rabdare. Daca esti singura, nu mai considera prioritara inceperea unei relatii. Nu te grabi, nu e nimic in neregula cu singuratatea.

Horoscop dragoste Pesti mai

horosocp dragoste mai Ai senzatia ca tu esti singura care se preocupa de bunul mers al lucrurilor in cuplu si nu mai esti dispusa la concesii, mai ales in privinta responsabilitatilor financiare. In ultima parte a lunii, insa, te lasi cucerita de promisiuni, cuvinte si gesturi pline de semnificatii, poate chiar o cerere in casatorie. Uiti motivul supararii si crezi cu tarie ca lucrurile se vor schimba in bine. Cu cat esti mai optimista in privinta modului in care evolueaza relatia cu partenerul, cu atat mai bine pentru atmosfera din cuplu.

Citește și:

Foto homepage: Ekaterina Pokrovsky, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc