Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Mai 2018

Este o perioada agitata pe plan sentimental, in care stresul si nesiguranta isi spun cuvantul, iar flexibilitatea salveaza multe situatii tensionate.

horosocpul dragostei mai foto: Dirima, Shutterstock

Luna asta, stabilitatea financiara constituie marul discordiei in cuplu. Poate suntem nemultumiti de modul in care partenerul cheltuieste banii sau noi insine primim critici din acest motiv, vrem sa facem economii, sa castigam mai bine, sa impartim diferit cheltuielile. Abia in ultima parte a lunii, intrarea planetei Venus in Rac ne face mai sensibili, grijulii si dornici sa petrecem timp in familie, cu cei dragi. Per ansamblu, este o perioada agitata pe plan sentimental, in care stresul si nesiguranta isi spun cuvantul, iar flexibilitatea salveaza multe situatii tensionate.

Horoscopul dragostei pentru luna mai

Horoscop dragoste Berbec

Horoscop dragoste mai Taur

Horoscop dragoste Gemeni mai

Horoscop dragoste Rac mai

Horoscop dragoste mai Leu

Horoscop dragoste mai Fecioara

Horoscop dragoste mai Berbec

horoscop dragoste mai Nu-ti gasesti linistea si treci de la o stare la alta intr-o clipa, incat nici tu nu mai intelegi ce simti. E bine sa fii mai docila in relatia cu partenerul, sa mai si cedezi, chiar daca obiceiul iti e sa stai imbufnata zile-n sir. Stii si tu ca cat poti indulci o situatie tensionata cu un ton bland, cu un zambet, cu o invitatie la film sau la un pahar de vin. Nativele singure nu se plictisesc luna asta. Esti seducatoare si sunt sanse mari sa incepi o relatie, bazata insa mai mult pe atractie fizica, intelectuala, sau financiara pe decat pe sentimente reale.

Citește și:

Horoscop dragoste mai Taur

horoscop dragoste mai Mai ales daca te afli la inceput de drum cu partenerul, il supui la o multime de teste. Analizezi cu prea multa rigurozitate si prea putina empatie compatibilitatea dintre voi si dorinta lui de implicare in relatie. Ar fi bine sa renunti la atitudinea nemultumita, sa pui mai mult suflet si mai putine restrictii in intalnirile voastre. Incercate sunt si casniciile blazate, in care unul dintre parteneri poate fi tentat sa calce stramb, pe fondul plictiselii si al neintelegerilor financiare din cuplu. Daca nu iei decizii pripite, vei vedea ca linistea si pasiunea revin in scurta vreme.

Horoscop dragoste Gemeni mai

horoscop dragoste mai Chiar daca te coplesesc schimbarile prin care treci pe plan social sau profesional, partenerul te intelege si-ti este alaturi in toate modurile posibile. Ai momente cand esti de-a dreptul absenta, cu mintea la dezamagiri, castiguri, cheltuieli sau sarcini de serviciu, dar el te sustine si-ti da ragazul sa te destinzi. N-ar trebui sa ai de ce te plange pe plan sentimental, ba chiar e bine sa profiti, mai ales pana pe data de 19, cat Venus se afla la tine-n semn si te face voluptoasa, jucausa, impaciuitoare.

Citește și:

Horoscop dragoste Rac mai

horoscopul dragostei mai E posibil si chiar indicat sa discuti cu partenerul despre o schimbare in cuplu, pe care o tot amani de ceva vreme, desi ti-o doresti demult. De data asta, iti faci curaj si te gandesti mai intai la binele tau, abia apoi la ceilalti. Daca esti singura, poti intalni un barbat care iti rascoleste sentimente demult uitate si-ti schimba viata la 180 de grade. Spre finalul lunii, mai precis dupa data de 19, Venus intra la tine-n semn si te face dragastoasa, sentimentala si mai romantica decat esti de obicei.

Horoscop dragoste mai Leu

horoscopul dragostei mai Vrei sa obtii incuviintarea partenerului intr-o anumita privinta, posibil legat de schimbarea locului de munca sau de o cheltuiala importanta. Ai fler si nu ti-e greu sa-l atragi de partea ta, cu toate astea e foarte important sa nu te impui fara drept la replica si sa nu fortezi nota. Este o luna intensa pentru Lei pe plan sentimental, fie ca vorbim de impacari inflacarate sau de despartiri zgomotoase. Te simti vulnerabila si ai vrea sa fie cineva langa tine care sa-ti confirme ca dreptatea e de partea ta.

Citește și:

Horoscop dragoste mai Fecioara

horoscop dragoste mai Ai o stare de nemultumire, de agitatie interioara data de faptul ca relatia nu evolueaza conform planurilor tale sau pentru ca ati fost nevoiti sa amanati o iesire, o calatorie. Simti ca, desi ai investit mult sentimental, realitatea nu corespunde cu ceea ce sperai. Iti doresti sa faci lucrurile sa mearga, dar nu gasesti cea mai buna cale de comunicare si faci reprosuri pe care apoi le regreti. Esti foarte transanta si in privinta prietenilor care te-au dezamagit. In a doua jumatate a lunii, ajungi la sentimente mai bune, scapi de indoieli si de gelozii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc