Setari Cookie-uri

Astrologie: Rasa de caine perfecta pentru zodia ta

Indiferent ca-l iei de la pet shop, de la un adapost sau de la vreun prieten, iata care-i rasa cea mai potrivita zodiei tale!

Un animal de companie e ca un copil. Cand iti iei unul, n-ar trebui sa conteze nici rasa, nici culoarea blanii, nici a ochilor, ci numai dorinta ta sincera de a avea aproape un sufletel credincios si de a-l iubi ca pe un membru al familiei cate zile are. Insa, ca si oamenii, cainii au personalitati diferite, care pot fi compatibile sau nu cu ceea ce-ti doresti si ti se potriveste. Daca intamplarea face sa ai de ales, indiferent ca-l iei de la pet shop, de la un adapost sau de la vreun prieten, iata care-i rasa cea mai potrivita zodiei tale!

Ce caine ti se potriveste in functie de zodie

Berbec – Ciobanesc German, Husky

rasa de caine potrivita zodiei Foto: Nina Buday, Shutterstock

Iti place sa impresionezi, sa fii o aparitie memorabila si pentru asta ai nevoie de un caine impunator. Docil si usor de dresat, Cainele Lup iti va fi un prieten bun si fidel, iar Husky, un companion extraordinar si agil, ti se potriveste pentru ca e perfect capabil sa se adapteze stilului de viata al stapanului. Diminetile si serile impreuna vor fi o alergatura continua prin casa si prin parc!

Citește și:

Taur – Saint Bernard, Basset Hound

cainele potrivit zodiei Foto: Fotokostic, Shutterstock

Intre personalitatea Taurului si a rasei Basset Hound compatibilitatea este perfecta. Nu doar ca vorbim de un caine extrem de dragalas, cu ochii mari si cu o alura nevinovata, ci si foarte afectuos si, mai important, cuviincios si blajin. La randul lui, Sant Bernard este foarte tandru si protector, lent si rabdator. Ambii sunt linistiti si nu-ti incurca planurile foarte tare.

Gemeni – Buldog francez, Collie

cainele potrivit zodiei Foto: woottigon, Shutterstock

Firea ta jucausa si vesela are nevoie de un companion pe masura. Se spune despre Border Collie ca este unul dintre cei mai inteligenti patrupezi, usor de dresat. Este si foarte atasat, loial, dornic sa-i faca pe plac stapanului. Iar buldogul francez e foarte haios, dar si curajos, si, spre bucuria ta, n-are nevoie de plimbari lungi. Plus ca te cucereste la prima... vizionare.

Citește și:

Rac – Pekinez, Chihuaha

rasa de caine potrivita zodiei Foto: morrowlight, Shutterstock

Ca si tine, acesti catelusi sunt fermecatori si au multa dragoste de oferit. In trupusoarele lor se ascund tone de vitalitate si de iubire. Sunt tare haiosi si vorbareti, ca orice Rac veritabil, si la fel de sensibili cand nu primesc atentie. Amandoi sunt orgoliosi si independenti, certatareti, isi cer drepturile zgomotos si sunt foarte expresivi.

Leu - Chow chow, Ogar, Rottweiler

rasa de caine in functie de zodie Foto: Romaset, Shutterstock

Cainele tau trebuie sa starneasca admiratie si sa intoarca priviri pe strada, iar cu un Chow chow sau un ogar, in special afgan, la pas, e practic imposibil sa treci neobservata. Pufosul cu limba mov si coama ca de leu este curajos si vigilent, iar ogarul este foarte mandru si distant cu strainii, ceea ce te face sa zambesti cu satisfactie. La Rottweiler te atrag robustetea si devotamentul.

Citește și:

Fecioara – Bichon, Pudel, Dalmatian

rasa de caine in functie de zodie Foto: Iuliia Gatcko, Shutterstock

Perfectionista cum esti, cainele tau trebuie sa fie unul de pus in rama, precum superbul dalmatian, care ti se potriveste si datorita inteligentei lui, atitudinii demne si a alurii zvelte. Pudelul si Bichonul te incanta pentru ca sunt simpatici, ascultatori, invata repede sa raspunda la comenzi, plus ca ii poti coafa, parfuma sau imbraca haios, neaparat cu fundite si alte accesorii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc