Setari Cookie-uri

Astrologie: Rasa de caine perfecta pentru zodia ta

Indiferent ca-l iei de la pet shop, de la un adapost sau de la vreun prieten, iata care-i rasa cea mai potrivita zodiei tale!

Balanta – Samoyed, Pomeranian

rasa de caine in functie de zodie Foto: Leszek Glasner, Shutterstock

Cu cat e mai frumos, cu atat mai irezistibil pentru o Balanta, asa ca e putin probabil sa rezisti unui catel care arata ca o jucarie vie. Te regasesti in ochii lor calzi si jucausi. Sunt sociabili, foarte prietenosi, insa si pretentiosi, uneori dominanti si neascultatori. Chiar si cand gresesc, acesti blanosi o fac cu gratie. Sunt companioni minunati si isteti, care ti se potrivesc intru totul.

Scorpion – Akita, Terra Nova

rasa de caine in functie de zodie Foto: kwikas, Shutterstock

Scorpionul este foarte posesiv, asa ca se mandreste cu un caine care nu se gudura si nu da din coada pe langa necunoscuti, ci il asculta si este atasat doar de el. Un astfel de exemplar este impunatorul Akita, fidel toata viata unui singur stapan, pana la moarte. La fel si Terra Nova, care nu poate trece peste despartirea de stapanul lui si il urmeaza peste tot, cu o daruire totala.

Citește și:

Sagetator - Labrador, Golden Retriever

cainele potrivit zodiei Foto: Hteam, Shutterstock

Zodia ta de foc are nevoie de un patruped pe masura. Golden Retriever este cunoscut ca fiind cel mai bun prieten al omului dintre toti cainii, un blanos bland si destept, afectuos cu toata lumea, mai ales cu copiii. Si el si labradorul sunt mai mult decat bucurosi sa te insoteasca in toate aventurile tale, indiferent ca mergi cu barca sau pe varf pe munte.

Capricorn – Boxer, Schnautzer

cainele potrivit zodiei Foto: Diana Savich, Shutterstock

Ca si Capricornilor, le place sa fie in centrul atentiei si pot fi incapatanati. Putine rase intrec Boxerul cand e vorba de energie, dar si de afectiunea pe care o ofera, iar Schnautzreul este un caine extrem de activ si foarte protector. Cum iti sta in obicei sa petreci timp in natura, prin parcuri si paduri sau in excursii, si tu, si catelul veti fi cei mai buni si fericiti prieteni.

Citește și:

Varsator – Beagle, Jack Russell Terrier

rasa de caine in functie de zodie Foto: Maria Sbytova, Shutterstock

Nu multi stapani pot face fata unui catel energic, care nu sta locului o clipa si vrea sa se joace non-stop. Aceste doua rase sunt ca argintul viu, au nevoie de atentie, dar, mai ales, de multa miscare. Jack Russell e la fel de plin de viata si neinfricat ca tine, adora sa exploreze, sa sape, sa sara, iar Beagle e pus mereu pe sotii. Sigur va veti distra impreuna!

Pesti – Yorkshire, Pug

rasa de caine in functie de zodie Foto: ArtdayAnna, Shutterstock

Un Yorkshire iti va transmite instant din energia lui debordanta si ti se potriveste mai ales pentru ca are nevoie de un stapan afectuos si calm. Poti sa-l cresti fara probleme in apartament si nu-i nevoie sa fii super activa ca sa-l multumesti. Pug, la randul lui, este nu doar blajin si haios, ci si foarte iubitor, rabdator si devotat.

Foto homepage: BestPhotoStudio, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc