Setari Cookie-uri

Astrologie: Semnul zodiacal in prezenta caruia nu reusesti sa te simti confortabil

Energia buna sau rea pe care ti-o transmit poate depinde si de semnul zodiacal in care s-a nascut fiecare.

Scorpion versus Leu

zodii incompatibile Leul are nevoie de atentie si ii place sa se joace, sa flirteze, sa fie privirile atintite asupra lui. Scorpionul este si el extrem de orgolios si nu-i lasa suficient spatiu de manifestare Leului. Cand se intalnesc, cei doi se simt ca intr-o competitie directa, in care fiecare vrea sa domine si sa cucereasca mai multe inimi. E greu sa faca parte amandoi din acelasi anturaj.

Fecioara versus Gemeni

zodii incompatibile Vorbaretul Geaman ii poata parea nesuferit si chiar insuportabil Fecioarei, mereu linistita si la locul ei. Fecioara e preocupata de detalii, vrea sa iasa totul perfect si gaseste defecte si acolo unde nu-s, in timp ce Gemenii lasa impresia ca nu le pasa, ca nu sunt atenti, ca nu se implica. Pentru ei, Fecioara e mult prea serioasa, iar pentru Fecioara, Gemenii sunt excesiv de vorbareti si curiosi, asa ca vor incerca sa limiteze relationarile.

Citește și:

Sagetator versus Pesti

zodii incompatibile Pestii sunt nehotarati si timizi, in vreme ce Sagetatorii dimpotriva, sunt curajosi, vor actiune si nu au suficient tact incat sa menajeze sentimentele celor mai sensibili decat ei. Inca de la inceput, Pestii au sentimentul ca sunt cei vulnerabili din aceasta ecuatie si se simt pot simti coplesiti, stingheri in prezenta Sagetatorului, care, la randul lui, poate considera Pestele nerealist si dificil.

Foto homepage: artshock, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc