Setari Cookie-uri

Astrologie: 6 perechi de zodii intre care se nasc cele mai puternice legaturi emotionale

Exista cupluri de zodii cu o legatura atat de profunda, incat pare ca nimeni si nimic n-ar putea-o destrama!

Sagetator si Berbec

perechi de zodii Doi nativi puternici, activi, energici. Isi inteleg reciproc nevoia de aventura, de adrenalina, de independenta si isi pot face fata unul altuia fara sa se simta coplesiti. Vorbesc vrute si nevrute fara sa se teama ca sunt aspru judecati, pun la cale cele mai nebunesti calatorii, escaladeaza culmi tinandu-se de mana. Inainte de orice, sunt cei mai buni prieteni, tocmai de aceea le este greu sau imposibil sa se deprinda unul de celalalt, chiar daca tonele de pasiune si inflacararea fac uneori ca intalnirile lor sa se lase cu scantei.

Rac si Balanta

cupluri de zodii Intre aceste doua zodii se creeaza echilibrul perfect. Amandoua sunt receptive, comunicative, sensibile, de aici sentimentul ca sufletele lor s-au regasit dupa indelungi cautari si se intregesc. Balanta ii ofera sensibilului Rac sustinere in momentele de nesiguranta, iar Balantei nu-i lipsesc din partea acestui nativ dovezile de iubire dupa care tanjeste. Inca de la inceput, se simt „acasa“ unul in prezenta celuilalt si odata ce se intalnesc, nu concep viata altfel decat impreuna. De obicei, se casatoresc repede si raman impreuna o vesnicie.

Citește și:

Balanta si Scorpion

cupluri de zodii Povestea lor poate incepe cu o frumoasa prietenie, cu pasiuni comune, dar si mici dezacorduri peste care potrivirea emotionala puternica ii ajuta sa treaca. Abia dupa o vreme petrecuta in doi, isi dau seama ca tanjesc dupa prezenta celuilalt si ca nu au mai simtit asa de mult si de intens pentru nimeni altcineva. Ambele zodii traiesc iubirea cu intensitate. Scorpionul este extrem de posesiv, dar pe Balanta aceasta atitudine o incita si o face sa ofere si mai mult sentimental. Stiu ce sa-si spuna unul altuia, iar atractia puternica a trupurilor o completeaza pe cea a sufletelor.

Foto homepage: Detelina Petkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc