Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce trebuie sa stii daca iubesti o femeie Gemeni

Femeia Gemeni nu poate fi niciodata cunoscuta pe deplin.

Cheltuieste cam mult

Cand ii place ceva, nu sta pe ganduri. Daca isi poate face o bucurie, de ce nu? Cumpara orice, de la haine si bijuterii la excursii sau gadgeturi costisitoare doar pentru ca i-au facut cu ochiul la un moment dat. Peste o saptamana se plictiseste de ele, i se par demodate sau inutile, dar asta nu inseamna ca se invata minte. Daca vrei sa-i faci o bucurie, da-i cadou un card de cumparaturi.

E cea mai curioasa

Femeia Gemeni isi baga nasul cam peste tot. Vrea sa afle lucruri pe care nu le mai stie nimeni, detalii picante, povesti interzise. Daca ai un secret, tot il va descoperi pana la urma, asa ca e cel mai bine sa nu-i starnesti suspiciuni sau sa-i spui din prima tot ce crezi ca ar putea interveni intre voi daca ii destainui prea tarziu. Curiozitatea ei se manifesta in toate domeniile: poti testa alaturi de ea de la cele mai exotice mancaruri pana la cele mai ciudate pozitii in dormitor. Tine minte ca diversitatea e singurul mod de a-i mentine interesul viu si incearca sa o surprinzi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc