Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2018: curaj, iubire si pasiune

Lucrurile se schimba dupa jumatatea lunii, cand Venus intra in Leu si prindem curaj, ne declaram fatis iubirea, cu inflacarare.

Horoscop dragoste Balanta iunie

Horoscop dragoste Scorpion iunie

Horoscop dragoste iunie Sagetator

Horoscop dragoste iunie Capricorn

Horoscop dragoste iunie Varsator

Horoscop dragoste Pesti iunie

Horoscop dragoste Balanta iunie

horoscop dragoste luna iunie Iunie vine cu un amalgam de bucurie si tristete. Surprize neplacute pot sa apara din partea prietenilor sau a copiilor, dar lectiile de morala pe care le tii par sa-si atinga scopul, ceea ce te multumeste. In privinta vietii de cuplu, relatiile cu state vechi par sa mearga din bine in mai bine, va distrati impreuna ca-n tinerete. Daca esti singura, te poti indragosti de o cunostinta mai veche, dar nu te lasa ademenita prea usor intr-o relatie care ti-ar putea complica existenta.

Horoscop dragoste Scorpion iunie

horoscop dragoste iunie In cautarea adrenalinei, vrei cu tot dinadinsul sa atragi atentia partenerului de viata asupra ta, dar nu o faci neaparat intr-un mod placut, ci cu reprosuri si scene de gelozie care il indeparteaza in loc sa-l apropie. Nu trage concluzii pana cand nu esti sigura ca informatiile pe care le primesti sunt ceea ce par a fi. Greu reusesti mai tarziu sa aduci lucrurile pe linia de plutire, si nu fara efort. Erotismul si atractia puternica sunt cele care sudeaza relatia sau atrag noi pretendenti.

Citește și:

Horoscop dragoste iunie Sagetator

horosocp dragoste iunie Viata sentimentala este in centrul lunii iunie pentru Sagetatori. Degeaba iti indrepti atentia in alte directii, caci sentimentele te coplesesc si iti domina toate gandurile. Te simti atragatoare, cuceritoare si o transmiti fara sa vrei. Doza de vino-ncoa iti aduce multe oportunitati amoroase, iar daca esti deja parte dintr-un cuplu, e momentul sa traiti din plin clipa si sa va faceti planuri de viitor, poate chiar de casatorie sau marirea familiei.

Horoscop dragoste iunie Capricorn

horoscop dragoste iunie Discutiile din cuplu se invart mai ales in jurul cheltuielilor comune. E timpul sa slabesti haturile cand vine vorba de limitele autoimpuse, dar si de cerintele adresate partenerului. Relaxeaza-te si accepta lucrurile asa cum vin ele in mod natural, fara sa ai asteptari nerealiste. Desi pot sa apara certuri aprinse si schimbari imprevizibile, vestea buna e ca luna asta traiesti intens si ajungi la concluzii care definesc noul drum pe care vei merge de acum inainte.

Citește și:

Horoscop dragoste iunie Varsator

horoscop dragoste iunie Relatia de cuplu trece printr-o perioada linistita, lipsita e tensiuni, de care e bine sa profiti pentru a discuta cu partenerul si a lua decizii de viitor. Cateva zile departe de orice sursa de stres va apropie si va ajuta sa rezolvati micile neintelegeri. Daca va ganditi la o achizitie comuna, la o excursie de anvergura sau la reamenajarea locuintei, aveti toate sansele sa cadeti de acord si sa fiti extrem de motivati si de uniti de perspectivele voastre in doi.

Horoscop dragoste Pesti iunie

horoscop dragoste iunie Ai nevoie de relaxare totala, a trupului si mintii, ca sa treci cu brio de perioada urmatoare. Prezenta celor dragi, discutiile cu ei, iesirile impreuna, poate o vizita la casa parinteasca iti aduc liniste in suflet. E timpul sa-ti asumi anumite responsabilitati legate de schimbarile pe care ti le doresti in camin sau in relatie si sa te implici concret, nu doar teoretic, in realizarea lor. Cel drag poate avea nevoie de sustinerea ta, semtimentala si materiala, chiar daca evita sa-ti ceara ajutorul.

Citește și:

foto zodii: ladyphoto, Shutterstock

Foto homepage: Jacob Lund, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc