Setari Cookie-uri

TOP 6 zodii care trebuie sa-si schimbe modul de a gandi

Cele 6 zodii care mai au de lucrat la modul in care privesc viata!

Rac – te astepti la ce e mai rau

mod de gandire zodii Racii sunt foarte legati de trecut. Daca esti Rac, ai tendinta sa raportezi totul la experientele tale anterioare neplacute, ceea ce nu e tocmai corect si nici productiv, pentru ca mereu te astepti sa fii dezamagit. Nu toti barbatii insala, nu toti prietenii sunt falsi. In plus, incearca sa nu le impui altora deciziile tale, trebuie sa inveti ca oamenii au dreptul la propriile alegeri, chiar daca e vorba de sotul tau sau de copii. Si nu-ti mai asuma vini care nu-ti apartin. Secretul fericirii este optimismul.

Sfat astro: renunta la gandirea negativa

Leu – crezi ca nimeni nu e mai bun ca tine

mode de gandire zodii Multe dezamagiri ale Leilor vin din faptul ca au un ego prea puternic. Traiesc cu senzatia ca au toate drepturile din lume, ca nimeni nu-i poate refuza, ca totul li se cuvine si ca doar ei pot face un lucru asa cum trebuie. Nu-ti asuma responsabilitati care nu sunt ale tale, in loc sa te lasi ajutata, nu mai considera ca doar tu le poti face pe toate, fiindca pana la urma ajung sa devina un chin pentru tine. Invata sa imparti cu ceilalti si reusitele, si esecurile si totul iti va fi mai usor.

Citește și:

Sfat astro: accepta ca nu esti chiar Centrul Universului

Fecioara – vrei sa fie totul ca la carte

mod de gandire zodii Perfectionismul Fecioarelor e pe cat de faimos, pe atat de stresant si pentru ele, si pentru cei care traiesc in preajma lor. Incapatanandu-te sa faci totul la linie, te autosabotezi. Impui standarde mult prea inalte. Invata sa te accepti asa cum esti si sa-i tolerezi si pe altii, asa, imperfecti. Bucura-te de ceea ce ai, in loc sa-ti faci griji pentru ce iti lipseste. Lucrurile din jurul tau nu sunt ideale, ca in filme, si nici oamenii. Ca sa poti fi fericita, trebuie sa schimbi modul in care percepi lumea.

Sfat asto: Lucrurile din jurul tau nu sunt ideale si nici oamenii, incearca sa iti schimbi perspectiva.

Foto prima pagina: Valentina Photos, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc