Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii IULIE pentru fiecare zodie: se apropie schimbari majore atat pe plan sentimental, cat si profesional

Contextul astral ne pune in situatia de a reevalua strategii, de a ne reface planuri, de a analiza relatii sentimentale si profesionale care nu par sa duca unde ne dorim.

Horoscop iulie Balanta

Horoscop iulie Scorpion

Horoscop iulie Sagetator

Horoscop iulie Capricorn

Horoscop iulie Varsator

Horoscop iulie Pesti

Horoscop iulie Balanta – probleme inchipuite

horoscop luna iulie Sfatul lunii este sa nu gandesti negativ. Nu lua de bune toate zvonurile si nu trage concluzii pripite care sa-ti strice buna dispozitie. Chestiunile cu adevarat importante legate de iubire pot fi marturisite luna asta, cand sinceritatea e cea mai buna arma a ta. Desi te simti acoperita de task-uri pana peste cap la serviciu, le rezolvi pe rand pe toate, ba chiar te poti implica intr-un nou proiect interesant. In privinta sanatatii, ai tendinta sa supraevaluezi anumite simptome si sa-ti faci griji inutile cu privire la starea ta. Mergi la medic fara frica, fiindca vestile pe care le primesti ai toate sansele sa fie bune!

Horoscop Scorpion iulie – dominata de emotii

Citește și:

horoscop luna iulie Ti se pare ca, desi te exprimi corect si coerent, esti ignorata. Trebuie sa dai dovada de autocontrol si sa iti astamperi nelinistile, sa te straduiesti sa nu reactionezi exagerat, dupa cum iti dicteaza emotiile, care te domina mai ales in a doua parte a lunii. Nici caldura de afara, nici astrele nu te ajuta sa faci fata tocmai bine enervarilor. Concentreaza-te la munca si poti fi susprinsa de propunerile pe care le primesti pe plan profesional, poate intr-un domeniu cu totul nou fata de ceea ce faci de-o viata. Analizeaza lucrurile cu calm si ia decizia care te avantajeaza pe termen lung.

Horoscop iulie Sagetator – alege-ti cuvintele

horoscop iulie Esti orgolioasa si foarte irascibila, de unde multe discutii in contradictoriu sau chiar certuri in toata regula. Frustrari mai vechi, ale tale sau ale cuiva drag ies acum la iveala si ajungi la concluzia ca trebuie sa schimbi foaia, insa inainte sa iei decizii radicale, e bine sa-ti asumi greselile si partea de vina. Ai mare grija ce, cui si mai ales cum spui. Daca vezi ca nu te faci inteleasa, implica-te mai putin in vorba si distrage-ti atentia cu activitati care te relaxeaza. Cu cat iti exprimi mai putin nemultumirile, cu atat mai bine. La serviciu ai sanse importante, ia in calcul orice propunere!

Citește și:

Horoscop Capricorn iulie – ia lucrurile in serios

horoscop iulie Problemele aparent minore de sanatate cu care te confrunti de ceva vreme se pot accentua acum daca nu le tratezi cum se cuvine. Schimba-ti obiceiurile din proprie initiativa, inainte sa se agraveze micile neplaceri pe care deocamdata iti permiti sa le treci cu vederea. Luna Plina in semnul tau pe data de 27 te face mai sensibila si empatica fata de probleme cuiva apropiat. Pana atunci, e bine sa nu te lansezi in discutii despre gasirea vinovatului pentru problemele de familie si sa nu fugi de responsabilitati. Cateva zile de odihna, departe de orice sursa de stres te ajuta, asa ca planifica o iesire alaturi de cei dragi!

Horoscop iulie Varsator – nu te incapatana

horoscop iulie Ti-e gandul la trecut, la ceea ce ai fi putut sa faci mai bine, atitudine paguboasa care iti aduce tot felul de sensibilitati, insomnii, dureri. Mici probleme financiare sau discutii pe tema banilor pot crea tensiuni in cuplu. Esti foarte rigida si nici nu vrei sa auzi explicatiile altora, insa va trebui sa gasesti calea de mijloc, altfel te poti trezi singura si neajutorata. Nu e o perioada stralucita pentru tine in privinta comunicarii, tocmai de aceea e bine sa nu te zbati, sa nu insisti si sa nu-ti consumi energia inutil. Asteapta sa treaca si lasa de la tine.

Citește și:

Horoscop iulie Pesti – gaseste timp pentru relaxare

horoscop iulie Trebuie sa ai mare grija la programul de masa si de somn, caci neodihna si mesele haotice, zilele in care uiti sa mananci sau, dimpotriva, nu te mai opresti din combinatii dezastruoase iti pot afecta si stomacul, si starea de spirit. Daca la serviciu ai parte de zile pline si un pic tensionate, incearca sa nu lasi stresul sa se rasfranga asupra vietii de cuplu. Mai ales daca ti-ai propus sa rezolvi o chestiune legata de casa in care locuiesti, canalizeaza-ti energia in aceasta directie, dar nu investi pana la ultimul leu. Comunici bine cu partenerul tau si iti gasesti in el un aliat, cu conditia sa nu exagerezi cu cheltuielile.

Foto homepage: By conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc