Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cum te influenteaza data nasterii tale

Ziua in care te-ai nascut dezvaluie o poveste captivanta, al carei personaj principal esti tu.

Esti numarul 5 - daca te-ai nascut pe 5, 14 sau 23

numerologie

Compatibil cu: 1, 2, 9, 6, 8

Foarte convingatoare, niciodata nu-ti lipsesc prietenii si sustinatorii. Esti inventiva si spontana, te bucuri de fiecare zi, calatoresti, te distrezi fara sa te gandesti prea mult la viitor. Cand iti propui ceva, greu te intorci din drum. Esecurile te motiveaza si te determina sa muncesti mai mult ca sa-ti atingi telurile.

Esti numarul 6 - daca te-ai nascut pe 6, 15 sau 24

data nasterii

Compatibil cu: 1, 6, 9, 4, 5

Nu ai niciodata timp liber, agenda ta e mereu plina. Actionezi asa cum simti, la primul impuls, fara sa-ti pese ce impresie faci sau cum ii afecteaza faptele tale pe altii. Nu condamni si nu accepti sa fii judecata. Esti organizata, responsabila si astepti acelasi lucru de la cei din jur. Esti indragostita de oameni, iti place sa comunici si adori ideea de liniste, armonie si pace.

Citește și:

Esti numarul 7 - daca te-ai nascut pe 7, 16 sau 25

numerologie

Compatibil cu: 2, 1, 4

Deseori te macina o stare de incertitudine si ti-e greu sa iei hotarari categorice. Printre cele mai mari bucurii ale tale se numara muzica, literatura, arta. Sensibila, nu ramai indiferenta la probleme altora si ii ajuti de cate ori poti, chiar daca trebuie sa te neglijezi sau sa te sacrifici pentru asta. Iti adori in special parintii si copiii, pentru care te simti responsabila toata viata.

Esti numarul 8 - daca te-ai nascut pe 8, 17 sau 26

numerologie

Compatibil cu: 1, 4, 8, 5

Esti norocoasa si increzatoare, practica si curajoasa, combinatie aproape intotdeauna castigatoare. Urasti nedreptatea, nu o tolerezi in preajma ta si o pedepsesti crunt. Nu multa lume te intelege, dar aceia sunt oamenii pentru care ai face orice, oricand. Esti imprevizibila, greu de multimit si singuratica de cate ori nu gasesti compania potrivita.

Citește și:

Esti numarul 9 - daca te-ai nascut pe 9, 18 sau 27

data nasterii

Compatibil cu: 3, 5, 6, 9, 2

Nu te multumesti cu putin. Ai idealuri greu de atins, pentru care muncesti mult, dar si risti fara sa stai pe ganduri. O calitate pentru care multi te apreciaza si altii te evita: esti foarte sincera si directa, spui mereu lucrurilor pe nume. Inveti din problemele pe care le intampini si incerci sa nu repeti greselile. Esti inteleapta si empatica, plina de compasiune.

Foto numere: By Lukas Gojda, Shutterstock

Foto prima pagina: By vectorfusionart, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc