Setari Cookie-uri

Astrologie: Superputerea ta in functie de zodie

Fiecare dintre noi are o calitate aparte de care este constient sau nu, dar pe care ar fi bine s-o accesam cat mai des si s-o dezvoltam.

Capricorn – nu te pierzi niciodata

in functie de zodie Esti foarte bine ancorata in realitate, dar iti pastrezi optimismul si ai tendinta sa vezi ce e mai bun in orice om sau situatie. La randul tau ai trecut prin multe experiente si natura umana e pentru tine ca o carte deschisa, de aceea aproape nimic nu te mai poate prinde cu garda jos.

Varsator – renasti din cenusa

in functie de zodie Esti indragostita de viata si nu renunti sub nicio forma sa speri. Superputerea ta e ca niciodata nu-ti pierzi zambetul, speranta si dorinta de a o lua de la capat. Orice esec, personal sau profesional, il transformi intr-o noua sansa spre mai bine.

Pesti – nu ti-e teama sa visezi

in functie de zodie Uneori, visurile tale iti par ireale si tie, dar ai o abilitate extraordinara de a le face sa devina realitate, in cele din urma. Foarte creativa, trebuie sa ai curajul sa-ti transformi ideile in fapte. Tot ce faci e mai ales spre binele altora si ai idealuri marete.

Citește și:

Foto homepage: By Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc