Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei care pot intimida orice barbat

Afla daca zodia ta il intimideaza!

Desi barbatii sustin sus si tare ca-si doresc partenere independente, studiile si realitatea demonstreaza ca aproape toti urmasii lui Adam apreciaza mai degraba o femeie intelegatoare, maleabila, afectuoasa si fidela. Daca esti dezinvolta si prea sigura pe tine, pe multi ii tii la distanta fara sa vrei.

5 zodii de femei care intimideaza barbatii

Berbec

zodii de femei

Pari si esti perfect capabila sa te descurci de una singura. Niciodata n-ai considerat ca ai nevoie de un barbat ca sa te simti implinita sau fericita, poate tocmai de aceea afisezi o atitudine inabordabila sau prea directa. Spui lucrurilor pe nume si ai mereu initiativa, ceea ce il face pe el sa se gandeasca de doua(zeci de) ori inainte sa te abordeze, de teama sa nu fie respins fara menajamente.

Fecioara

zodii de femei Nu esti cea mai sociabila persoana si, pe langa asta, esti si perfectionista. Daca aproape niciodata nimic nu-ti e pe plac, doritorii de relatii pasionale se tem ca n-o sa se ridice in veci la inaltimea standardelor tale. Tot timpul preocupata de munca si serioasa, la serviciu ai cele mai mari sanse sa declansezi pasiuni, desi pana si priceperea ta pe plan profesional poate fi intimidanta.

Citește și:

Sagetator

zodii de femei care intimdeaza Nu esti genul de femeie care sa-si petreaca timpul gatind sau calcand camasi si asta se vede de la prima intalnire. Arati mereu impecabil, gasesti solutii la orice si ai aerul ca nu prea iti pasa de nimic. Orice barbat se teme ca ar fi o misiune imposibila sa te impresioneze. Atata spontaneitate si faptul ca nu stie aproape niciodata ce urmeaza sa faci sunt dezarmante.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc