Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei care pot intimida orice barbat

Afla daca zodia ta il intimideaza!

Capricorn

zodii de femei care intimideaza Prea multa disciplina si ambitie te fac sa pari de neatins. Nimeni nu pare sa-ti trezeasca interesul daca nu are niste calitati de-a dreptul iesite din comun, si cum putini sunt directori de banca sau presedinti, raman cu impresia ca nici nu ii observi. In plus, ai aerul ca stii totul si ca nimeni nu te-ar putea uimi cu nimic.

Leu

zodii de femei care intimideaza Esti prea increzatoare. Toti barbatii vor sa fie in jurul tau, iar tu lasi impresia ca poti avea pe oricine, dar ca nu vrei pe nimeni, de fapt. Ai o multime de prieteni si multi se tem atat de tare ca nici nu iei in calcul sa duci relatia voastra la alt nivel, incat prefera sa nici nu incerce. Pari femeia perfecta, prea buna ca sa fie adevarata si, in mod paradoxal, chiar asta ii face pe multi sa te ocoleasca.

Foto: ladyphoto, Shutterstock

Foto prima pagina: AS Inc, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc