Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii AUGUST: schimbari semnificative pentru toate zodiile

E o luna din care nu lipseste pasiunea, ba chiar traim sentimente coplesitoare, pe care cu greu le putem controla.

Horoscop Balanta august

Horoscop august Scorpion

Horoscop august Sagetator

Horoscop Capricorn august

Horoscop august Varsator

Horoscop august Pesti

Horoscop Balanta august – iubirea e la ea acasa

horoscop august Nu pierde timpul, caci luna august poate fi una de neuitat pentru Balante, datorita planetei Venus, care intra la tine-n semn ca la ea acasa si vine la pachet cu protectie, iubire si sansa la fericire. Daca nu faci excese de niciun fel si-ti pastrezi cumpatarea, mai ales in privinta alimentatiei si odihnei, te asteapta o perioada lipsita de griji si plina de bucurii. Spune nu fara sa stai pe ganduri intalnirilor plictisitoare pe care nu ti le doresti, insa fa-ti loc in agenda pentru cei din familie pe care i-ai neglijat, desi au nevoie de tine. Ajuta cum si cat poti, insa nu lasa sentimentul datoriei sa te impinga sa investesti financiar mai mult in bunastarea altora decat in a ta.

Citește și:

Horoscop august Scorpion – imbuneaza karma!

horoscop august Intr-o perioada in care lumea viseaza la concediu, pe tine nu te deranjeaza sa mergi la birou, unde poti sa te faci remarcata, mai ales de catre colegii sau sefii de sex masculin. Fii pregatita sa platesti pretul exceselor din ultima vreme, al noptilor nedormite, al sedentarismului, dar si sa culegi vant, daca ai semanat furtuna in relatiile sentimentale. Nu te astepta sa-ti fie trecute cu vederea sau sterse cu buretele micile rautati, va trebui sa faci eforturi ca sa primesti iertarea celor pe care i-ai ranit si suparat. Dialogul deschis si mai ales dorinta de schimbare te salveaza. Daca nu te protejezi si nu ai mai multa grija de tine, te paste un control medical bine-venit si necesar.

Horoscop august Sagetator – alege-ti cuvintele cu grija!

horoscop august sagetator Vrei sa rezolvi multe intr-un timp scurt si asta iti creeaza probleme pe toate planurile. Nu ai rabdare, apoi te superi ca nu esti inteleasa sau ca te trezesti implicata in tot felul de incurcaturi. Vei afla pe pielea ta ca e nevoie de mai multa grija la modul in care te exprimi, altfel totul poate fi interpretat gresit si folosit impotriva ta. Nu te revolta zgomotos, nu grabi lucrurile, fa-le pe indelete si exprima-te cat poti de clar, mai ales daca subiectul este sensibil. Poti planifica acum o schimbare de domiciliu sau o calatorie la care te gandesti demult. Finalul lunii se dovedeste foarte norocos profesional si financiar!

Citește și:

Horoscop Capricorn august – cheltuieli neasteptate

horoscop august capricorn Marte retrograd in semnul tau iti pune bete-n roate luna asta, mai ales la serviciu. Se intrevad posibile cheltuieli consistente, pe care nu ti le permiti sau cel putin nu le aveai in plan, de aici o multime de griji si, poate, unele planuri anulate. Nu-ti place sa faci gaura-n buget, dar nici alternative nu ai. Te agiti mult si poti resimti efectele prin stari de slabiciune, enervare si impulsivitate. Abia spre finalul lunii incep sa vina vestile bune si o data cu ele scapi de stres si de incrancenare. Fii mai apropiata de partenerul de cuplu si nu uita ca formati o echipa, chiar daca aveti pareri diferite!

Horoscop august Varsator – rezolvi totul cu rabdare

horoscop august Este ideal sa nu demarezi proiecte speciale si solicitante luna asta, mai ales daca te simti obosita si nesigura pe tine. Oricum, totul se petrece inaintea ochilor tai cu repeziciune, fara sa ai timp de reactie. Risti sa te accidentezi din te miri ce, de la alunecat pe marginea piscinei, pana la gatit cu un cutit prea ascutit. E bine sa te refugiezi pentru o vreme in activitatile tale preferate si sa te inconjori de oameni dragi. O situatie sau o persoana din anturaj te determina sa-ti largesti orizonturile si sa fii mai ingaduitoare. Daca esti singura, poti trai o poveste de dragoste ca-n adolescenta, cu emotii si nabadai.

Citește și:

Horoscop august Pesti – perspective senine

horoscop august pesti Daca cineva anume, fie coleg, ruda sau prieten, iti creeaza o stare de disconfort, evita-l constant pana cand se linistesc apele, altfel te poti indispune fara sens sau chiar poti ajunge sa rupi relatia respectiva inainte de vreme. Nu te implica in certuri, nu pierde timp pretios cu scenarii si presupuneri si nu te invinovati pentru tot ce merge prost. Lasa trecutul in urma si ai grija de prezent si de viitor. Eclipsa te ajuta sa-ti limpezesti gandurile si sa-ti faci ordine in viata. Ai de facut alegeri importante, care vor influenta decursul lunilor urmatoare mai ales pe plan personal. Puterea de seductie e in crestere, deci profita!

Foto prima pagina: By Inara Prusakova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc