Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna AUGUST: ne indragostim nebuneste fara sa putem controla sentimentele

In luna august putem trai una din acele iubiri de-o vara ca-n filme.

Horoscop dragoste Balanta august

Horoscop dragoste august Scorpion

Horoscop dragoste august Sagetator

Horoscop dragoste Capricorn august

Horoscop dragoste Varsator august

Horoscop dragoste august Pesti

Horoscop dragoste Balanta august

Cu Venus la tine-n semn, esti cea mai iubita dintre pamanteni incepand cu data de 6 august. Desi te poti astepta la un mar al discordiei plasat strategic in cuplu de o terta persoana, din familia lui sau a ta, sub forma unor acuzatii subtile, nimic nu pare sa-ti tulbure linistea. Eviti cu abilitate conflictele, te simti protejata, rasfatata si te bucuri de fiecare clipa alaturi de ai tai. Totusi, nu e cea mai buna perioada pentru a face schimbari sau a lua decizii majore. Daca esti singura, singurul sfat este sa alegi cu grija, caci ai de unde! Nu te grabi!

Horoscop dragoste august Scorpion

Si Scorpionii au luna asta o putere mare de seductie, o dorinta intensa de a cuceri si de a-si testa farmecul personal, de unde si un risc crescut de infidelitate sau relatii nepermise. Se poate ivi o idila la serviciu, intr-o delegatie sau la vreun eveniment cu implicatii profesionale. Daca esti deja cu cineva, sunt mari sansa sa iasa la iveala suparari mocnite ale partenerului, resentimente provocate de o atitudine a ta din trecut si actualizate de comportamentul distant si autoritar din prezent. Concesiile sunt secretul armoniei!

Citește și:

Horoscop dragoste august Sagetator

Ai tot felul de sfaturi, cerinte si dorinte indreptate catre partener, dar mare grija sa le exprimi cu tact, altfel risti sa fii inteleasa gresit si sa te trezesti implicata pe nepusa masa intr-un conflict deschis, greu de aplanat. Tendinta de a face din tantar armasar poate pune repede relatia pe butuci in aceasta perioada. In schimb, sunt sanse mari de a intalni partenerul ideal pentru Sagetatorii singuri! Ajungi in locul potrivit, la momentul potrivit si lucrurile se leaga in cel mai firesc mod posibil. Nu refuza nici invitatia la cafea a colegului de birou!

Horoscop dragoste Capricorn august

Parerile tale nu coincid mereu cu ale partenerului, mai ales in privinta cheltuielor legate de casa sau de concediu. Daca mai pun paie pe foc si alti membri ai familiei, lucrurile pot intra pe un fagas nedorit sau chiar se pot incheia dramatic. In loc sa va certati, mai bine lasati cate un pic de la voi si va bucurati de vara cum se poate mai bine si cum va permite bugetul. Capricornii aflati intr-o cuplu de putina vreme cer garantii ale iubirii, simt nevoia de dovezi legate de viitorul relatiei, pe care nu le primesc neaparat cand isi doresc.

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator august

Exista riscul actualizarii unor conflicte mai vechi in cuplu. Cand simti ca nimic nu-ti merge bine, retrage-te si cauta portite de scapare, in loc sa te aperi cu replici usturatoare. Comunicarea nu e tocmai lina, asa ca ai nevoie de cea mai buna tactica pentru a calma spiritele inflamate. Nu ai inca pe cineva? Luna asta poti intalni iubirea intr-un loc previzibil, poate la o petrecere de familie, poate la un festival muzical. Desi iti dau viata peste cap in cel mai placut mod cu putinta, sentimentele nu se si conretizeaza imediat sub forma unei relatii oficiale.

Horoscop dragoste august Pesti

Esti o seducatoare luna asta si reusesti, dupa un sir lung de negocieri care pareau timp pierdut, sa obtii ceva la care visezi demult: o promisiune, o declaratie, o invitatie catre o noua etapa de viata. Te simti atrasa iremediabil de parteneri total opusi tie, alaturi de care nu te-ai imagina in mod normal. Socializezi mult si cunosti oameni interesanti. Ai mare grija cum gestionezi dorintele erotice. Ele pot condimenta si consolida relatia actuala sau dimpotriva, ii pot pune capat, daca cedezi ispitelor venite din afara cuplului.

Citește și:

Foto prima pagina: By Dudarev Mikhail, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc