Setari Cookie-uri

Astrologie: Cuvintele care te definesc in functie de zodie

Ce verb si atribut te caracterizeaza in functie de zodia ta!

Nativii fiecarei zodii sunt inclinati catre anumite comportamente si trasaturi. Ce verb si ce atribut te caracterizeaza in mod dominant, afli in continuare!

Cuvintele care caracterizeaza fiecare zodie

Berbec

caracteristici zodie
Verb: a vrea

Atribut: curaj

Daca esti Berbec, esti ca un copil. Vrei totul, vrei acum si vrei din tot sufletul! Intotdeauna lupti cu energia la maximum pentru ce-ti doresti. Cand iti pui ceva in minte, nu te lasi pana nu obtii.

Taur

cuvinte in functie de zodie

Verb: a avea

Atribut: hotarat

Pentru Tauri este foarte important sa aiba bani, bunuri, confort. Siguranta financiara si cea familiala sunt primele pe lista de prioritati, pe care le indeplinesc mereu, cu multa perseverenta.

Gemeni

cuvinte care definesc zodia

Verb: a sti

Atribut: sociabil

Comunicarea este punctul forte al Gemenilor. Vorbesc despre orice, sunt mereu dornici sa stie, sa invete, sa afle noutati, sa ia primii pulsul evenimentelor. Adora sa fie ascultati si laudati!

Citește și:

Rac

cuvinte care te definesc

Verb: a simti

Atribut: empatic

Sensibilitatea Racilor este cunoscuta. Ei trec totul prin filtrul fin al inimii, mediteaza si reflecteaza mult, au sentimente si presentimente coplesitoare. Stiu sa asculte si sa inteleaga suferintele.

Leu

in functie de zodie

Verb: a face

Atribut: puternic

Cei nascuti in zodia Leului sunt obisnuiti sa actioneze. Se fac remarcati si isi castiga bataliile prin propriile forte. Au incredere in ei si nu se dau in laturi de la distractie, nici de la responsabilitati.

Fecioara

in functie de zodie

Verb: a analiza

Atribut: organizat

Una dintre cele mai rationale, meticuloase si practice zodii, Fecioara analizeaza tot si pe toti la sange, chiar si pe insasi. Este calculata si ii place sa iasa in evidenta apropiindu-se de perfectiune.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc