Setari Cookie-uri

Astrologie: Cuvintele care te definesc in functie de zodie

Ce verb si atribut te caracterizeaza in functie de zodia ta!

Balanta

cuvinte care te definesc

Verb: a visa

Atribut: idealist

Balanta este genul de persoana care cauta partea buna si frumoasa a oricarui lucru. Adora armonia si viseaza in secret la o lume lipsita de rautate si de nedreptate. Nu de putine ori este dezamagita.

Scorpion

cuvinte care te definesc

Verb: a dori

Atribut: pasional

Scorpionul este dornic sa acumuleze informatii, mai ales secrete, sa starneasca pasiuni, sa lase urme adanci in suflet. Pune pasiune in tot ceea ce face si este adesea un mister pentru cei din jur.

Sagetator

in functie de zodie
Verb: a trai

Atribut: optimist

Independent, Sagetatorului ii place viata si se bucura din plin de toate experientele pe care le traieste. Considera momentul prezent cel mai important, dar este mereu senin si entuziast cu privire la viitor.

Capricorn

in functie de zodie

Verb: a munci

Atribut: ambitios

Capricornul face eforturi mari si munceste mult pentru a-si atinge telurile. Este matur, calculat, dedicat. foarte hotarat si neobosit cand este vorba de lucrurile cu adevarat importante pentru el.

Citește și:

Varsator

cuvinte care te definesc

Verb: a fi

Atribut: original

Ii place sa fie o aparitie, sa atraga atentia asupra lui prin simpla prezenta. Prieten cu toata lumea, creativ si nonconformist, gaseste intotdeauna o cale (sau mai multe) de a iesi din anonimat.

Pesti

in functie de zodie

Verb: a crede

Atribut: intuitiv

Visator, idealist, Pestele crede in oameni, dar si in Dumnezeu, este spiritual si empatic. Da de multe ori dovada de blandete si bunatate nesfarsite, avand propria viziune unica asupra lumii.

Foto prima pagina: By Alex Tihonovs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc