Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii pentru care detasarea emotionala e semnul unei nemultumiri profunde

Se spune ca e bine sa-ti asculti cu atentie partenerul, mai ales atunci cand... tace. Tine cont de acest sfat mai ales cand ai de-a face cu una dintre urmatoarele 4 zodii!

Balanta

zodii tacute Se stie ca Balantele fac tot posibilul sa se tina departe de conflicte. Ar da orice sa poata evita la infinit o confruntare, iar uneori singura cale este sa se retraga si sa te ignore pana cand vei hotari chiar tu sa schimbi ceva. Distantarea emotionala nu va dura insa multa vreme, caci Balanta, cel mai sociabil semn zodiacal, e dependenta de jumatatea ei. Complicitatea si armonia sunt ingrediente de nelipsit din viata de cuplu. Incapabila sa traiasca in tensiune, nu suporta singuratatea si simte nevoia sa reia bunul mers al relatiei cat mai curand. Insa nu-i place sa ofere mai mult decat primeste, asa ca trebuie s-o iubesti asa cum vrea ea ca sa o auzi iarasi chicotid fericita.

Varsator

zodii tacute Varsatorul e un partener deschis, sincer, vorbaret. La final de zi povesteste cu tine despre vrute si nevrute. Cand începe sa fie foarte rezervat si nu-si mai deschide sufletul în fata ta, e semn ca sentimentele s-au racit mult. Acesti nativi se pot detasa emotional de partener cu mult inainte de pune capat relatiei. Dar cata vreme inca n-a luat o decizie, ai o sansa sa indrepti lucrurile. Tine cont si de nevoia Varsatorului de independenta, uneori distantarea e doar un reflex de aparare a propriei libertati. Cert este ca Varsatorului nu-i place sa fie vulnerabil, sa arate ca sufera, asa ca trebuie sa urmaresti cu atentie semnalele subtile pe care ti le transmite.

Citește și:

foto zodii: Tatyana Prokofieva

Foto prima pagina: kiuikson, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc