Toate uram trezitul de dimineata, care ne obliga sa renuntam la somnul dulce pentru a merge la serviciu, unde ne asteapta o alta zi de munca, intr-un loc, de cele mai multe ori, ostil si neprietenos.
In cazul in care nu stiati, astrele ne dezvaluie, pe langa previziunile zilnice sau potentialul erotic, ce cariera ni s-ar potrivi si ne-ar aduce cele mai mari satisfactii in viata profesionala.

Horoscopul carierei pentru 2013

BERBEC:
Nativele din Berbec vor avea o cariera incununata de succes daca vor alege meseria de neurochirurg, sportiv, stomatolog, avocat, om politic, architect, in cadrul armatei sau pozitii de conducere.

Femeile din Berbec au o inclinatie spre meseriile masculine, unde dau dovada de profesionalism, indrazneala si eficienta. Un angajat Berbec este intotdeauna loial fata de seful sau si fata de firma, si asta din convingere, el isi vede cu mult bun simt de raspundere, de sarcinile sale si in mod sigur nu va dezamagi.
zodiile si carieraLocul ideal de munca pentru Berbec este in cadrul unei companii dinamice, zgomotoase, active unde isi poate valorifica spiritul de initiativa si gustul pentru risc. Lider innascut, Berbecul va incerca intotdeauna sa ajunga la tinta pe o cale directa, cat mai repede posibil.
Harnic si ambitios, Berbecului ii este totusi greu sa se adapteze unui loc de munca in care sa fie impins de la spate, controlat si criticat pentru ideile sale. Daca inca nu se afla intr-o pozitie de conducere, Berbecul are nevoie de foarte multa libertate pentru a-si pune in aplicare ideile indraznete, el urmarind de fapt gloria si recunostinta mai mult decat orice.
Cel mai mare defect al nativelor din Berbec este ca le place sa riste si se arunca deseori cu capul inainte, fara a intoarce o situatie pe toate partile, pentru a-i vedea beneficiile si dezavantajele. Datorita inspiratatiei de care da dovada, in cele mai multe cazuri, are parte numai de reusite.
Daca esueaza, are puterea de a o lua din nou de la capat, fiind pregatit trup si suflet pentru a ajunge din nou pe culmile succesului.

TAUR:

Pentru nativele din Taur, cele mai potrivite meserii sunt: profesiunile bancare, gastronomia, medic ORL, stomatolog, artist, pictor, cantaret, agent imobiliar, expert financiar, economist, estetician, decorator sau creator de moda.

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: