Setari Cookie-uri

Zodiile si cariera

Toate uram trezitul de dimineata, care ne obliga sa renuntam la somnul dulce pentru a merge la serviciu, unde ne asteapta o alta zi de munca, intr-un loc, de cele mai multe ori, ostil si neprietenos.

Spre deosebire de Berbeci carora le place riscul, Taurii sunt niste fiinte care analizeaza foarte bine orice situatie inainte de a lua o decizie. Inzestrati cu o intuitie financiara deosebita, Taurii vor hotari ei insusi unde si cand isi vor pune in joc fortele si investitiile pentru a transforma orice afacere intr-una de succes.
Un Taur va sti intotdeauna pe cine pot solicita sau intreba sau cine le va face, pur si simplu o anumita favoare. De aici, se dezvolta si un talent organizatoric deosebit, fara prea multa risipa de energie.
Felul lor direct de a fi, de a spune lucrurilor pe nume are ceva datator de prospetime, chiar daca nu e intotdeauna placut pentru cel cu care are de-a face. Taurii nu au nicio problema in a-si impune punctul de vedere, iar atunci cand au o problema, scot cartile pe masa.
Taurii sunt statornici in meserie si isi schimba cu greu locul de munca. Atunci cand idealurile Taurului nu mai corespund cu ale firmei, va pleca fara cele mai mici regrete.

GEMENI:
zodiile si cariera Gemenii se vor indrepta in cariera spre meserii ca cea de avocat, jurnalist, functionar de birou, secretar, publicist, editori, comert, comunicatii, telefonie, literatura, invatamant, afaceri sau vanzari.
Datorita aptitudinilor lor de a aborda oamenii, atentiei si capacitatii de a reactiona bine si repede, Gemenii sunt persoanele cele mai indicate pentru toate activitatile care cer contactul cu clientii. Rareori intalnim printre Gemeni oameni care stau tot timpul la masina de scris.
Ei simt nevoia dialogului, a schimbului de pareri, ca sa-si puna in valoare toate calitatile.
Pentru a pastra ca angajat un nativ din Gemeni, este esential ca acesta sa primeasca mereu sarcini noi, indraznete, provocatoare care sa ii starneasca intelectul.
Nu suporta rutina, iar munca intr-un birou ii distruge psihicul. Adeseori incep mai multe lucruri deodata, dar nu reusesc sa le duca pe toate la bun sfarsit. Din acest motiv, ar fi bine sa aiba un asistent care sa le continue munca inceputa pentru ca ei sa isi concentreze atentia asupra altor sarcini.
Dau dovada de foarte multa inventivitate, au mereu idei noi si stralucite, chiar daca sunt dezordonati, imprevizibili, superficiali, iar uneori par ca sunt cu gandurile in alta parte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc