Setari Cookie-uri

Zodiile si cariera

Toate uram trezitul de dimineata, care ne obliga sa renuntam la somnul dulce pentru a merge la serviciu, unde ne asteapta o alta zi de munca, intr-un loc, de cele mai multe ori, ostil si neprietenos.

RAC:
zodiile si cariera Meseriile in care nativele din Rac vor da randament maxim sunt: agent imobiliar, arhitect, functionar in administratia locala, istoric, notar, medic, decorator, proprietar de restaurante, gradinite, crese sau design vestimentar.
Racul este angajatul ideal. El este intotdeauna multumit, isi vede de munca in asa fel incat te poti bizui pe el, se plange rareori sau niciodata, are o inima calda si zambeste cu placere.
Nativele din Rac sunt firi discrete, carora nu le place competitia, rivalitatea, preferand sa isi croiasca un drum in cariera dupa vorba “incet, dar sigur”.
Daca insa ati gresit cu ceva unui coleg Rac, acesta va va purta dusmanie pana va iesi la pensie, chiar daca pe buzele sale nu va iesi niciodta un cuvant prin care sa se planga.
Racii se intalnesc cel mai frecvent la locurile de munca cu profil social. Un post de educator sau de infirmiera vine in intampinarea dorintei lor de a-i ajuta pe ceilalti mai multe decat o munca de birou.
Pentru ca un Rac sa renunte la locul sau de munca, trebuie sa se fi petrecut multe lucruri neplacute, in cele mai multe cazuri fiind tratat in mod nedrept, in timp ce el se straduieste mereu pentru binele general si are grija de toti ca o mama.

LEU:
Slujbele ideale pentru Leu sunt: invatator, actor, optician, bijutier, manechin, agent de turism, ambasador, organizator spectacole, orice functie de conducere sau activitati care implica copii.
Daca cineva este cu adevarat nascut sa-i conduca pe ceilalti, acesta e, in mod sigur, Leul si asta datorita firii autoritare si puterii de convingere innascute. Nativele din Leu nu au doar o dorinta puternica de succes, ci si constiinta de sine si puterea de a-l obtine.
Stralucitor, plin de resurse, inteligent si ambitios, Leul stie foarte exact ce vrea, si inainte de toate, cat vrea.
Ele isi pastreaza linistea si capacitatea de a privi in ansamblu, calitati necesare pentru a putea dirija si o mare orchestra.
Cele mai mare defecte ale Leilor sunt setea de autoafirmare si tendinta de a-si arata propria putere. Datorita acestora, colegii sau subalernii sai pot complota impotriva sa, inlaturandu-l din functia de conducere.

FECIOARA:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc