Setari Cookie-uri

Zodiile si cariera

Toate uram trezitul de dimineata, care ne obliga sa renuntam la somnul dulce pentru a merge la serviciu, unde ne asteapta o alta zi de munca, intr-un loc, de cele mai multe ori, ostil si neprietenos.

Nativele din Fecioara se regasesc in urmatoarele slujbe: bibliotecar, arhivar, functionar, contabil, asistent medical, farmacist, operator calculator, matematician, comert, electrotehnica, medic, inginer, inspector sanitar.
Nativele din Fecioara se ghideaza intotdeauna, in jobul ales, dupa regulile firmei, nefiind in stare sa se abata sau sa le incalce. Harnica, inteligenta, Fecioara este mereu dornica de munca, face ore suplimentare, fara sa se planga, facand, in cele mai multe cazuri, parte din personalul de baza al unei institutii, la care nu se poate renunta.
zodiile si cariera Nu ii place sa iasa in evidenta, preferand munca de birou, sa traiasca printre dosare, sa organizeze si sa transmita tot felul de informatii. Datorii firii sale pasnice, Fecioarele au cele mai putine sanse de a fi promovate, preferand sa ii lase pe altii sa preia fraiele conducerii.
Pentru a simti ca este valoroasa si ca munca ei este intr-adevar de folos, Fecioara nu are nevoie de critica, fiind si ea destul de autocritica, ci de incurajari, care sa-i redea increderea in sine.
Pentru ca iubeste foarte mult animalele si florile, Fecioara poate fi un excelent medic veterinar, dresor sau floral.

BALANTA:
Nativele din Balanta isi vor alege ca meserie decorator, pictor, stilist, medic, asistent social, consilier, negociator, dansator, avocat, jurist, divertisment, viata mondena, distractii, ceremonii sau meserii legate de frumusete.
Cu capacitatea sa de a aduna informatii, de a le filtra si de a stabili corelatii intre ele, nativele din Balanta sunt parca facute pentru a fi ziariste. Daca mai adaugam simtul pentru dreptate, rezulta si un anumit talent juridic. Dar, ca judecator, nativelor din Balanta le este greu sa treaca de partea cuiva si sa pronunte o sentinta clara.
Pentru a da randament la serviciu, Balanta are nevoie de un spatiu de lucru aerisit, armonios, amenajat cu bun gust; detesta munca fizica sau dusa in conditii dificile.
Balantei nu ii place sa ia decizii pentrui ca nu stie niciodata daca nu va trebui cumva sa deschida iar maine usa pe care tocmai a inchis-o, iar din acest motiv lasa deschise toate usile si merge pe mai multe fronturi simultan.
Este sociata, diplomata, ii ajuta pe cei noi sa se integreze, dovedintd ca poate fi un sef competent.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc