Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Atitudinea potrivita acestui interval este una increzatoare, curajoasa, din care sa nu le lipseasca optimismul si spiritul de intiativa.

Horoscop septembrie Balanta

Horoscop septembrie Scorpion

Horoscop septembrie Sagetator

Horoscop Capricorn septembrie

Horoscop septembrie Varsator

Horoscop septembrie Pesti

Horoscop septembrie Balanta – alege linistea!

horoscop septembrie

Planetele prezente pe rand la tine-n semn te ajuta sa ai o perioada destul de tihnita, fara multe batai de cap. Septembrie e o luna de care trebuie sa profiti la maximum, mai ales la inceputul si la finalul ei, cand iti merg bine toate relatiile si parteneriatele. Chiar si asa, te apasa in continuare povara unei obligatii fata de cineva din familie, pe care nu ti-e la-ndemana sa o gestionezi. Indiferent ce decizii iei, discuta numai cu cei mai apropiati prieteni si fii precauta cu privire la confidente! Ai mare grija in ce flirturi te implici, ca nu cumva sa-ti alunge linistea conjugala. Oricum, alegerile pe care le faci in preajma Lunii pline din 26 trebuie gandite de doua ori.

Citește și:

Horoscop septembrie Scorpion – timpul le rezolva pe toate

horosocop septembrie

Te simti prizoniera propriului corp, care se incapataneaza sa nu-ti faca pe plac. Toate eforturile de a manca mai sanatos, de a face mai multa miscare, de a renunta la obiceiurile proaste par sa nu aiba niciun rezultat, ba dimpotriva. Pluto retrograd are partea lui de vina pentru tot ce-ti merge prost. Important e sa reusesti sa-ti controlezi puzderia de emotii si sa intelegi ca stresul iti inmulteste necazurile, nu le rezolva. E benefic si necesar sa-ti schimbi modul de gandire. Cum Marte nu mai e retrograd, lucrurile care ti-au creat probleme in ultima perioada ar trebui sa se rezolve unul cate unul, iar tu, vei vedea, sa o te simti eliberata.

Horoscop septembrie Sagetator – oportunitati in cariera

horoscop septembrie

Ai planuri mari pe plan profesional, mai ales ca te ingrijoreaza bugetul familiei si simti ca singura solutie e sa castigi mai bine. Vestea buna e ca, daca iti propui sa avansezi in cariera, iti ies in cale oamenii potriviti si, cum esti pe val in privinta socializarii, ai toate sansele sa te faci placuta. Te temi numai ca va trebui sa-ti sacrifici timpul liber, care nici asa nu e prea mult. Pe de alta parte, in viata personala trebuie sa gasesti raspuns la unele intrebari care te preseaza si sa te hotarasti pentru ce lupti. In privinta sanatatii, graba poate strica treaba cu mici accidentari, in special cand calatoresti, asa ca este precaut sa manuiesti cu grija obiectele pe care nu le cunosti prea bine.

Citește și:

Horoscop Capricorn septembrie – dorinte implinite

horoscop septembrie

Marte iti da un pic de furca la inceput de septembrie, cand te impulsioneaza sa faci multe lucruri deodata si nu neaparat bine. Cand gatesti, ai grija la obiectele ascutite si la cele fierbinti, iar cand faci curat, la substantele iritante. Saturn, prezent in zodia ta, iti readuce stabilitate, logica, dorinta si capacitate de a lua decizii bune, pe care le taraganezi demult, urmate de rezultatele scontate. Cel mai probabil, iti concentrezi atentia asupra locuintei si familiei. Te poti astepta la vesti bune cu privire la un proiect pe care ti-l doresti de luni sau ani de zile, fie ca e vorba de o afacere, de o constructie sau de o iesire in afara tarii.

Horoscop septembrie Varsator – profita de sanse!

horoscop septembrie

In prima parte a lunii te simti neobisnuit de anxioasa, debusolata, dar e o stare care nu te tine mult. Tristetea se duce cum a venit, mai ales ca ai lucruri concrete la care sa te gandesti, legate de locul de munca. E posibil sa afli ca poti obtine un post la care doar visai pe vremuri, cu conditia fii dispusa sa-ti schimb programul zilnic si domeniul de activitate. In orice caz, vor mai exista momente de cumpana, de iritabilitate, pana la finalul anului, totul din cauza elipsei totala de luna in Varsator care abia a trecut. Daca incerci sa fii obiectiva, vei vedea ca ai multe motive de bucurie si de mandrie, atat pe plan personal, cat si profesional.

Citește și:

Horoscop septembrie Pesti – dezlegi mistere

horoscop septembrie

Neptun se afla in Pesti toata luna septembrie, dar in mers retrograd. De aceea, primele zile de toamna vin cu nostalgii si o stare de nemultumire generala. E bine sa eviti situatiile care iti pot provoca si mai multa suferinta, nervi sau stres. Abia dupa Luna Noua revii la sentimente mai bune si devii dornica sa te implici in parteneriate noi, sentimentale sau legate de cariera. Intuitia iti este in continuare bun aliat, iar lucrurile pe care le descoperi acum te pot lumina cu privire la situatii neclare din trecut. Nu cheltui excesiv pe fond emotional, decat daca e vorba de vreo terapie corporala cu efect antistres. Renunta la mesele tarzii!

Foto: By milaphotos, Shutterstock

Foto prima pagina: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc