Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Septembrie: ne descoperim dorintele, visurile si se pot naste pasiuni fulgeratoare

Unele dintre zodii se vor bucura de intimitate asa cum, nu au mai facut-o de mult.

Horoscopul dragostei septembrie Balanta

Horoscopul dragostei septembrie Scorpion

Horoscopul dragostei septembrie Sagetator

Horoscopul dragostei septembrie Capricorn

Horoscopul dragostei septembrie Varsator

Horoscopul dragostei septembrie Pesti

Horoscopul dragostei septembrie Balanta

Relatia cu rudele, parintii sau copii nu e tocmai usoara in septembrie, insa partenerul de cuplu te linisteste si te sustine, indiferent de deciziile pe care le iei, mai ales spre finalul lunii. Face tot ce poate ca sa te vada relaxata, pregateste cina, iti cumpara flori, poate si pentru ca te simte un pic distanta si distrasa. Are dreptate sa fie precaut, astrele te fac vulnerabila ispitelor de sex masculin luna asta, asa ca daca nu vrei sa te complici, evita din start flirturile! Cand se linistesc apele, o sa-ti dai seama ca ai tot ce-ti trebuie chiar langa tine.

Citește și:

Horoscopul dragostei septembrie Scorpion

Simti ca e prea multa liniste la tine-n dormitor, dar n-ar strica sa te bucuri pur si simplu de perioada asta de cautare si regasire a conexiunii emotionale pierdute de ceva vreme. Situatia de nedorit e cea in care descoperi ca motivul monotoniei e o lipsa de compatabilitate mult mai profunda, pe care ai ignorat-o si care a accentuat distanta dintre voi in ultima vreme. Este foarte important in perioada asta sa-ti tii promisiunile si sa iei in serios rugamintile pe care le primesti de la partener. Nu-ti face griji, revine curand pasiunea in viata ta!

Horoscopul dragostei septembrie Sagetator

E o perioada in care ti-e usor sa atragi atentia asupra ta, mai ales daca esti singura si-ti cauti partener. Poti trai pasiuni scurte, dar intense. Unii Sagetatori lasa principiile deoparte si se implica in relatii interzise, care ii bucura pe moment. Daca esti de multa vreme cu cineva, e timpul sa rezolvi unele aspecte nelamurite de multa vreme, sa faci alegeri cu bataie lunga, chiar daca sunt incomode. Poate este nevoie de unele dezvaluiri sau promisiuni ca sa va puteti recapata increderea in relatie. Ai grija la ton, ca sa nu regreti agresivitatea pe care nu ti-o poti stapani!

Citește și:

Horoscopul dragostei septembrie Capricorn

Viata de familie e foarte importanta pentru tine in perioada asta, petreci mai mult timp acasa, cu partenerul de cuplu, care poate considera noua ta atitudine drept o invitatie de a aduce lucrurile intre voi la un alt nivel, mai stabil, mai echilibrat. Parintii si copiii iti solicita si ei prezenta si ajutorul mai mult decat de obicei, sau poate chiar tu esti cea care simte nevoia sa fie des in preajma lor. Daca esti singura, ai toate sansele sa intalnesti pe cineva care sa-ti ramana intiparit in suflet. Nu te teme sa faci primul pas, e un moment bun pentru a incepe o relatie!

Horoscopul dragostei septembrie Varsator

Viata intima e printre aspectele cu care nu-ti bati capul mai deloc in septembrie. Sansele vin si trec pe langa tine fara sa bagi de seama. Daca nu te simti pregatita pentru o noua relatie, e mai bine sa-ti asculti instinctul si sa nu te implici, deocamdata, ca sa nu te pacalesti. Daca esti deja cu cineva, e important sa gandesti constructiv, sa nu te invinovatesti pentru ce nu merge bine, nici sa nu acuzi, ci sa cauti alternative favorabile. Din 11 septembrie, cand intra Marte la tine-n semn, daca simti ca nu-ti poti stapanii nervii, mai bine abandonezi discutia si te duci sa te racoresti.

Citește și:

Horoscopul dragostei septembrie Pesti

Amintirile nu-ti dau pace la inceputul lunii si te fac sa readuci in discutie povesti mai vechi. Esti atrasa de trecut si de necunoscut, simti nevoia sa ai langa tine pe cineva care stie ce vrea, sa fie hotarat, direct si sa te cucereasca imediat. Daca esti deja intr-o relatie, lucrurile merg pe drumul bun si nu-ti aduc motive de nemultumire. Dimpotriva, pentru unii Pesti e momentul propice pentru a vorbi despre casatorie sau copii. Romantismul pluteste in aer si e un context prielnic sa va apropiati, sa va redescoperiti!

Foto prima pagina: By Elena Efimova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc