Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii care se bucura din plin de toamna

4 zodii sunt favorizate pe mai multe planuri si ar trebui sa profite la maximum de aceste luni! Afla daca te numeri printre ele!

Varsator

Mai ales spre final de sezon te poti astepta sa-ti mearga excelent pe plan profesional, sa intalnesti oameni noi si influenti, alaturi de care sa evoluezi, sa inveti, sa schimbi perspectiva. Atragi atentia in mod placut asupra ta, primesti invitatii sau oferte de colaborare bine platite ori un salariu mai consistent la actualul loc de munca, petreci mai mult timp ca oricand la evenimente, intruniri, cine festive, delegatii in strainatate. Socializezi din plin, ba chiar poti sa-ti intalnesti jumatatea, daca esti singura. E foarte importanta atitudinea, increderea pe care o ai in tine. Astfel obtii avantaje inclusiv pe plan financiar, in urma carora poti sa-ti implinesti un vis mai vechi, legat de o calatorie sau de o achizitie importanta: masina, locuinta.

Pesti

Ultimele luni din an iti aduc echilibru. Te impaci cu deciziile pe care le-ai luat pe timp de vara si reusesti sa lasi regretele in urma. Nu mai simti nevoia sa te ridici la standardele impuse de altii si nu iti mai pasa cine este de acord sau nu cu deciziile tale. Pur si simplu, iti traiesti viata dupa cum vrei si simti. Ai parte de momente frumoase alaturi de omul iubit, de mai mult timp petrecut impreuna, care va apropie, va consolideaza relatia si va face sa va ganditi la un copil. Iar daca esti in cautarea iubirii, astrele sunt aliniate prielnic unei intalniri de poveste, care poate duce chiar la casatorie, in viitorul nu foarte indepartat. Atmosfera din familie, relatia cu parintii si copiii este si ea in mare parte prielnica Pestilor toamna asta.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Yellowj, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc