Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te porti cand boala iti da tarcoale in functie de zodie

Cum se comporta fiecare zodie in parte atunci cand se imbolnaveste.

Balanta – chiar ai grija de tine

ce faci cand te imbolnavesti

E valabil si preventiv, si curativ. Esti foarte constiincioasa in ceea ce priveste propria sanatate, iei suplimente de vitamine, mananci corect si hranitor, iti faci analizele, asa ca de obicei bolile nu-ti dau tarcoale. Cand totusi se intampla asta, urmezi pasii cei mai corecti: mergi la medic, faci analize si te tratezi exact cum scrie la carte.

Scorpion – sa vina Smurdul!

zodiile si boala

De indata ce iti creste un pic temperatura sau te inteapa o insecta cu infatisare ciudata, in mintea ta se nasc scenarii sumbre. Esti convinsa ca ai contractat cel mai nemernic virus sau vreo bacterie ucigasa si bati drumul de acasa la doctor zi de zi, pana te lamuresti ca e vorba doar de o raceala sau de un inofensiv tigru de platan. Intre timp, toata suflarea trebuie sa afle despre patania ta!

Sagetator – nu s-a gasit boala care sa-ti vina de hac!

zodiile si boala

Citește și:

In general, suporti cu stoicism simptomele minore si negi cu obstinatie ca ai o problema. Iti vezi de programul zilnic, exact ca de obicei. Cand chiar nu se mai poate si ti-e rau de-a dreptul, te certi cu Universul pentru ca tocmai tie ti s-a intamplat o astfel de nenorocire. Sa nu poti iesi din casa si sa fii tintuita la pat e pentru tine cea mai crunta pedeapsa.

Capricorn – tratezi lucrurile cu seriozitate

zodiile si boala

Rationala, tratezi totul cu seriozitate, cu atat mai mult daca e vorba de sanatatea ta. Nu te victimizezi inutil, nu te agiti mai mult decat trebuie si nu-ti iei concediu medical doar pentru ca tusesti un pic, insa nici nu stai cu mainile-n san asteptand sa treaca boala de la sine. Te tratezi, dar in acelasi timp muncesti de zor si-ti indeplinesti cu brio toate sarcinile.

Varsator – te inarmezi cu medicamente

ce faci cand te imbolnavesti

Nu-ti place sa depinzi de nimeni si urasti sa-ti strice programul o boala oarecare. Asa ca, dai fuga la farmacie, cumperi o plasa de medicamente si nu te lasi pana nu gasesti formula care te pune pe picioare. Intre timp, te cuibaresti in pat cu laptopul in brate, te uiti la seriale, asculti muzica sau te joci, ca si cum ai fi intr-o binemeritata vacanta.

Citește și:

Pesti – te menajezi, nu gluma!

zodiile si boala

Tu esti tare sensibila cand iti da tarcoale vreo boala. Iei lucrurile in serios si te poti de parca ar veni sfarsitul lumii. Suni la birou ca nu te simti bine, dormi cat iti incape-n piele, bei ceai dupa ceai, faci bai fierbinti, citesti mult. Pana la urma, nici nu-i chiar asa de rau sa fii bolnava. Scuza ideala ca sa-ti petreci timpul lenevind, fara sa te poata cicali nimeni pentru asta.

Foto prima pagina: By GolubaPhoto, Shutterstock

foto zodii: By Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc