Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii OCTOMBRIE: A venit momentul sa ne facem ordine in viata

Cea mai buna cale de a ne recapata increderea in ceilalti si in noi este sa comunicam deschis, sa petrecem timp cu cei apropiati si sa rezistam tentatiei de a domina.

Horoscop octombrie Balanta

Horoscop octombrie Scorpion

Horoscop octombrie Sagetator

Horoscop octombrie Capricorn

Horoscop octombrie Varsator

Horoscop octombrie Pesti

Horoscop octombrie Balanta – un nou drum

horoscop octombrie

Soarele in semnul tau iti aduce forta si energie, in doze pe care nu stii cum sa le gestionezi. Cum Luna Noua din 9 octombrie se petrece tot in semnul tau, vrei sa faci multe lucruri, repede si bine si te gandesti la schimbari majore cu privire la viitor. Ai dubii si temeri, dar esti curajoasa si dispusa sa-ti schimbi unele convingeri care nu ti se mai potrivesc si sa o iei de la capat. In acest interval iti poti implini o dorinta mai veche de a face voluntariat intr-un cadru organizat sau de a ajuta cu bani sau diverse lucruri pe cineva care are nevoie. Micile gesturi facute din inima iti aduc recunostinta si un sentiment inegalabil de multumire sufleteasca.

Citește și:

Horoscop octombrie Scorpion – cel mai destept cedeaza

horoscop octombrie

Jupiter si Mercur prezente in zodia ta alaturi de Venus retrograd iti intensifica suspiciunile, dorinta de a demasca adevaruri ascunse, de a plati o nedreptate sau alta, lucruri care te macina si nu-ti dau voie sa te relaxezi. Simti nevoia sa te desprinzi dintr-un grup din care faci parte si sa actionezi asa cum vrei tu, nu cum se asteapta altii. Fii corecta, ca sa nu ai mustrari de constiinta! Fosti prieteni sau colaboratori se pot intoarce impotriva ta, daca exista intre voi conflicte mocnite din trecut. Cert este ca zbaterile interioare se rasfrang si asupra sanatatii, asa incat te simti secatuita de energie si irascibila. Dormi suficient si nu manca prea mult, mai ales seara tarziu.

Horoscop octombrie Sagetator – atitudinea face muzica

horoscop octombrie

Desi ai incertitudini si temeri cu duiumul, iar micile ghinioane par sa te urmareasca la tot pasul, alegi sa le treci cu vederea si sa ramai optimista. Iti etalezi energia pozitiva si tocmai datorita ei atragi oameni placuti, cititi, deschisi, pe placul tau. Relatiile sociale si cele amoroase sunt bine aspectate si ai toate sansele sa-ti mearga perfect luna asta, daca nu cazi in pacatul de a te intoarce in trecut iar si iar. Maleabilitate si detasare, de asta ai nevoie. In alta ordine de idei, incepand cu Luna Noua din 9 octombrie iti prinde bine o cura de eliminare a toxinelor. Incearca sucurile si salatele de legume si tine-ti poftele in frau!

Citește și:

Horoscop octombrie Capricorn – cu gandul la un job nou

horoscop octombrie

Ai multe sarcini pe ordinea de zi si te minunezi ca reusesti sa le bifezi pe toate, chiar si pe cele care stateau demult pe lista de asteptare. Desi esti incantata de cate realizezi intr-un timp scurt, suprasolicitarea iti poate cauza nopti nedormite si alte sensibilitati la nivel fizic. Dozeaza-ti bine efortul ca sa nu castigi pe de-o parte si sa pierzi pe de alta! Din pacate, latura financiara nu e tocmai cum ti-ai dori, din cauza unor bani care intarzie sa ajunga la tine. Astfel, poti fi nevoita sa renunti la dorinte sau proiecte pe care deocamdata nu ti le mai permiti. Acest neajuns te motiveaza sa schimbi macazul pe plan profesional si sa te indrepti intr-o directie noua.

Horoscop octombrie Varsator – prinsa in vartej

horoscop octombrie

Sansa iti surade pe plan profesional. Poti sa intalnesti o persoana influenta sau se iveste un context care te apropie de cineva sus-pus de la serviciu, cu beneficii pe termen lung, dar cu multa munca in perioada urmatoare. Marte aflat in semnul tau natal iti da batai pe cap, tulbura apele si-ti provoaca o stare de agitatie, nerabdare, impulsivitate. Ai grija cum iti controlezi iesirile nervoase si nu manca sau bea exagerat pe fond de stres. E bine sa te retragi o vreme, sa petreci timp singura, sa faci yoga, sa dormi mult, orice care te ajuta sa accepti mai usor lucrurile care se intampla in viata ta fara sa le poti opri sau controla.

Citește și:

Horoscop octombrie Pesti – nu ceda!

horoscop octombrie

Pe tine venirea toamnei te tulbura si te intristeaza. Nu te simti in apele tale, nu dormi bine si parca nu ai chef de nimic. Desi dai vina pe frig, Neptun retrograd in zodia ta e cel care-ti accentueaza starea. Petrece timp cu cei dragi, incarca-te cu energia lor si vei reveni la sentimente mai bune. Ai nevoie de luciditate si deschidere pentru a schimba directia in care te indrepti, pe plan profesional sau personal. Nu lipsesc semnele de intrebare si presiunea de a face unele alegeri importante e mare, insa nu trebuie sa te temi sa-ti ceri drepturile, mai ales daca e vorba de bani, nici chiar daca sunt implicate persoane apropiate. Neseriozitatea trebuie taxata!

Foto prima pagina: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc