Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie: pasiuni inexplicabile si sentimente mai puternice decat ratiunea

E un moment in care putem pune punct unei relatii toxice sau putem rescrie regulile bunei convietuiri in cuplu.

Horoscopul dragostei octombrie Balanta

Horoscopul dragostei octombrie Scorpion

Horoscopul dragostei octombrie Sagetator

Horoscopul dragostei octombrie Capricorn

Horoscopul dragostei octombrie Varsator

Horoscopul dragostei octombrie Pesti

Horoscopul dragostei octombrie Balanta

horosocpul dragostei octombrie

Esti interesata de viata intima cum n-ai fost demult. Iti doresti senzatii noi si, daca esti singura, poti incepe o relatie bazata strict pe atractie sexuala. Iar daca ai un partener sau sot, il provoci la zile si nopti fierbinti, pentru a-ti confirma astfel ca pasiunea dintre voi e la fel ca la-nceput. E un moment bun sa va consolidati relatia. Atentie la revederea cu prieteni mai vechi, care pot rascoli sau dezvalui amintiri nedorite. Tot in octombrie iti bucura sufletul ocaziile in care poti ajuta un batran, un copil sau pe cineva din familie care are nevoie de tine.

Citește și:

Horoscopul dragostei octombrie Scorpion

horoscopul dragostei octombrie

Confortul tau pe plan sentimental depinde in mare masura de cat este de dispus partenerul sa-ti treaca cu vederea micile iesiri nervoase. Si vor fi la ordinea zilei in octombrie. Daca simti nevoia sa-l controlezi, sa-i ingradesti libertatea sau sa-i verifici corespondenta pe ascuns, e de vina Venus retrograd la tine-n semn. Nu te baza pe scuza asta si nu da frau liber calitatilor de detectiv, nici nu-l bombarda cu intrebari si reprosuri, caci s-ar putea sa-si ia lumea in cap. Asteapta finalul lunii, cand intra Soarele la tine-n semn si-ti aduce mai mult optimism si intelepciune.

Horoscopul dragostei octombrie Sagetator

horoscop dragostei luna octombrie

Singurul pericol care te pandeste pe plan sentimental este nostalgia nejustificata fata de trecut. Esti tentata sa mai dai o sansa cuiva si nu stii daca sa risti sau sa ramai cu regretul ca n-ai incercat. Te indoiesti de sentimentele partenerului de viata, iti revin in minte toate suspiciunile din ultima perioada si te intrebi daca exagerezi sau presimtirile tale sunt justificate. E o perioada trecatoare, iar lucrurile si sentimentele se lamuresc in scurta vreme. Gandeste pozitiv si zambeste, vei vedea ca e mult mai eficient decat sa (te) plangi.

Citește și:

Horoscopul dragostei octombrie Capricorn

horoscop dragoste octombrie

Daca esti deja intr-o relatie, nu-ti sta mintea la nopti fierbinti si desuuri senzuale. Te preocupa atitudinea partenerului, pe care ai tendinta sa nu o interpretezi favorabil. O solutie ar fi sa-l intrebi direct ce-si doreste si ce planuri are, pentru ca mai apoi sa decizi singura daca iti surad si tie sau nu. Capricornii singuri pot incerca o idila cu un coleg sau amic, doar pentru a descoperi ca nu ii leaga decat prietenia si dorinta sexuala. Daca ai copii, esti nevoita sa-i faci sa inteleaga ca nu pot avea totul dintr-o data, caci banii nu pica din cer.

Horoscopul dragostei octombrie Varsator

horoscop dragoste octombrie

Familia poate trece in plan secundar luna asta, pentru ca timpul tau e calculat la secunda. Riscul e sa-i repezi pe cei dragi, sa-i certi fara motiv sau sa intelegi gresit ceea ce partenerul vrea sa-ti transmita. Ai senzatia ca toata lumea e impotriva ta, dar daca iei o pauza si asculti cu atentie, vei vedea ca schimbarile care ti se pregatesc nu sunt deloc rele. In ciuda stresului, a geloziei sau a plictiselii, rezista tentatiei de a flirta cu necunoscuti, caci se pot naste pasiuni periculoase, care iti complica existenta pe termen lung. Nu vorbi despre esecurile din viata ta intima cu nimeni!

Citește și:

Horoscopul dragostei octombrie Pesti

horoscopul dragostei octombrie

Desi de obicei eviti cat poti aglomeratia, luna asta esti tentata sa iesi mai mult in lume, sa cunosti oameni, sa legi sau sa reiei prietenii. Te simti complet debusolata din cauza unor temeri legate de relatie care te bantuie, impreuna cu o dorinta intensa de a lua decizii, de a alege un drum pe care sa pornesti. Perpectiva de a fi din nou singura si libera te sperie, dar te si incita. In cazul in care tii la partenerul actual si nu vrei sa-l pierzi, alunga gandurile negre si concentreaza-te pe ceea ce va leaga, pe aminturile dragi, retraiti magia inceputului si puteti deveni de nedespartit.

Foto: By unverdorben jr, Shutterstock

Foto prima pagina: By Julia Strekoz, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc