Setari Cookie-uri

Jumatatea fierbinte a zodiacului: Top 6 zodii care te innebunesc in dormitor

Cei mai seducatori barbati ai zodiacului!

Taur

zodii de barbati

Desi atat barbatii, cat si femeile nascute in aceasta zodie sunt destul de conservatori si foarte fideli, asta nu inseamna ca nu pun pret pe viata lor intima. Nu se aprind usor, insa asa cum adulmeca si savureaza o sticla de vin bun sau o portie de mancare sofisticata, la fel isi desfata simturile si in intimitate: pe indelete. O piesa vestimentara din dantela, o lenjerie de matase, muzica buna, lumanari parfumate le aprind imaginatia si ii poarta spre nopti intense si perfecte.

Scorpion

barbati seducatori

Se spune ca zodia cea mai erotica dintre toate cele 12 este Scorpionul. Are o senzualitate dominanta si un apetit sexual coplesitor. Pasiunea e la ea acasa cand e vorba de acest nativ gelos si posesiv, dornic sa traiasca intens si capabil sa-si cucereasca prada fara sa spuna o vorba, doar prin limbajul trupului si cateva priviri ademenitoare. Odata devenit prizonierul lui, pasesti pe drumul catre culmile placerii.

Citește și:

Pesti

barbati seducatori

Vesnic indragostiti, Pestii adora momentele petrecute in intimitate. Sunt foarte romantici si se bucura de fiecare atingere si imbratisare. Pentru ei, sexul inseamna conexiune emotionala inainte de orice, iar daca trec prea multe zile fara a face dragoste, se tem pentru bunul mers al relatiei. Odata ce si-au intalnit partenerul compatibil, nu va exista blazare la ei in dormitor, iar preludiul si postludiul vor fi o desfatare de fiecare data.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc