Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii NOIEMBRIE: Visele cele mai mari nu mai par imposibil de atins

Ne dorim sa exploram, sa ne aventuram, sa invatam de la altii, sa facem lucrurile mai bine si mai creativ, sa avem cu ce ne lauda.

Horoscop noiembrie Balanta

Horoscop noiembrie Scorpion

Horoscop noiembrie Sagetator

Horoscop noiembrie Capricorn

Horoscop noiembrie Varsator

Horoscop noiembrie Pesti

Horoscop noiembrie Balanta – nu renunti

horoscop noiembrie

Pana pe 16 noiembrie, Venus retrogradeaza la tine-n semn, ceea ce se traduce printr-o stare sufleteasca vulnerabila, care iti poate slabi rezistenta la orice fel de dispute sau discutii in contradictoriu. Totusi, simti nevoia sa-ti revendici dreptul la libertate in cuplu, mai ales ca-ti doresti si apar oportunitati sa calatoresti sau sa te inscrii la vreun curs la care nu esti dispusa deloc sa renunti, chiar daca ai sot, copii si responsabilitati. Dezvoltarea profesionala sau personala sunt prioritatile momentului, chiar daca asta inseamna sa fii departe de casa pentru o vreme. Ai farmec si putere de convingere!

Citește și:

Horoscop noiembrie Scorpion – fara compromisuri

horoscop noiembrie

Luna Noua in semnul tau pe data de 7 iti creeaza o stare de agitatie interioara, dorinta de a pune piciorul in prag si a lua taurul de coarne. Chiar daca, uneori, taurul esti chiar tu. Iti faci autocritica, iti stergi lacrimile si mergi mai departe. Acum renunti la tot ce-ti face rau - iubit, prieteni, colegi, obiceiuri – si pastrezi tot ce-ti aduce bucurie. Schimbi regulile jocului in avantajul tau si, pe termen lung, schimbarile pe care le faci acum te ajuta sa-ti refaci viata si sa devii o versiune mai buna a ta. Iesi in evidenta, primesti oferte sentimentale si profesionale, dar nu te multumesti cu mai putin decat stii tu ca meriti.

Horoscop noiembrie Sagetator – sanse mari

horoscop noiembrie sagetator

Ai senzatia ca timpul trece prea repede, ca nu ai realizat mai nimic din ce-ti doreai, ca nu esti acolo unde ai vrea sa fii. Jupiter intra in semnul tau natal in data de 8 noiembrie si te bulverseaza, dar iti da viata peste cap intr-un mod benefic. Din 22, cand te bucuri si de prezenta Soarelui, te aduni si esti mai optimista si mai motivata ca oricand sa actionezi asa cum simti. Gasesti solutii cu usurinta si te miri cat de usor se pot rezolva unele lucruri la care aproape ca nu mai sperai. Relatiile cu cei din afara tarii pot fi reluate si sunt favorizate in perioada urmatoare, iar pe plan profesional ai oportunitati rare.

Citește și:

Horoscop noiembrie Capricorn – nu exagera!

horoscop noiembrie capricorn

Lucrurile sunt echilibrate in cazul tau si ar fi bine asa sa ramana, insa asta depinde in mare masura de alegerile pe care le faci. Vrei sa finalizezi multe dintr-o data si chiar poti reusi, dar daca nu-ti impui sa te detasezi de ceea ce nu poti controla si sa nu te stresezi non-stop, surmenajul emotional te pune pe butuci. Oricate oportunitati ai avea, n-au intrat zilele-n sac si nu e o idee buna sa apelezi la energizante ca sa recuperezi lipsa de somn. In privinta sentimentelor, amintirile te domina in prima parte a lunii, cand pot aparea diverse complicatii amoroase, dar dupa data de 16 esti mai deschisa si lucrurile incep sa se aseze usor, usor.

Horoscop noiembrie Varsator – ai noroc

horoscop noiembrie

Te simti prinsa intr-un vartej, mai ales pe plan sentimental, unde tentatiile sunt multe si dorinta ta de libertate, mare. In ultima parte a lunii vei simti cum se linistesc lucrurile si parca ti se ia o piatra de pe inima. Diverse situatii care te stresau enorm se rezolva convenabil si nu mai ai motive sa nu dormi noptile sau sa mananci necontrolat. La serviciu situatia este excelenta mai ales la inceput de noiembrie, cand Luna Noua iti aduce sanse de schimbari, promovari, prime. Preferi sa muncesti mai mult, daca astfel poti sa castigi mai bine. E si o perioada potrivita schimbarilor in dieta si stilul de viata. Apuca-te de sport!

Citește și:

Horoscop noiembrie Pesti – schimbi prioritatile

horoscop noiembrie pesti

Inca de la inceputul lui noiembrie iti vei schimba prioritatile si vei pune accent pe munca, studii, cursuri diverse. Poti pune bazele unor viitoare schimbari de bun augur in cariera. Nu accepti ca partenerul de viata sa stea in calea unei oportunitati unice, care se iveste brusc si ar putea sa nu revina prea curand. La jumatatea lunii, Marte intra in semnul tau si-ti aduce curaj, dar si impulsivitate pe care nu stii cum s-o gestionezi. Din punct de vedere fizic e bine sa iei masuri pentru intarirea imunitatii si a musculaturii. Exercitii pentru spate, picioare, un supliment de vitamine sau un vaccin antigripal te pot scapa de multe neplaceri specifice sezonului.

Foto prima pagina: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc