Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna NOIEMBRIE: e mai usor ca oricand sa comunici si sa atenuezi conflicte

Cum stai cu dragostea in luna noimebrie in functie de zodie!

Horoscopul dragostei noiembrie Balanta

Horoscopul dragostei noiembrie Scorpion

Horoscopul dragostei noiembrie Sagetator

Horoscopul dragostei noiembrie Capricorn

Horoscopul dragostei noiembrie Varsator

Horoscopul dragostei noiembrie Pesti

Horoscopul dragostei noiembrie Balanta

horoscop dragoste

Venus retrograd la tine-n semn iti rascoleste amintiri si sentimente, ceea ce te face sa te retragi o vreme cu gandurile tale si sa fii mai tacuta decat te stiu toti. Dupa aceasta perioada de introspectie poti ajunge la concluzia ca e timpul sa faci doar pentru tine ceva ce-ti doresti demult, sa pleci intr-o calatorie, sa te inscrii la un curs sau sa-ti schimbi jobul, chiar daca partenerul nu pare incantat ca urmeaza sa-i plasezi, pentru o vreme, mare parte din responsabilitatile familiale. Negociaza, fara sa-ti sacrifici dreptul la libertate!

Citește și:

Horoscopul dragostei noiembrie Scorpion

horoscop dragoste

E o perioada in care esti pornita sa tai raul din radacina si sa nu accepti niciun compromis. Te desparti fara sa clipesti de aceia care nu te apreciaza cum ar trebui si te pun mereu pe lista de asteptare. Nu te teme sa lasi in urma oameni si sentimente negative, caci unele usi pe care le inchizi acum iti pot deschide, pe viitor, perspective incantatoare. Daca esti singura, pretendentii nu-ti lipsesc, dar nu te grabi sa alegi in prima parte a lunii, cand nu esti foarte obiectiva. Daca esti casatorita, asculta cu atentie cerintele partenerului, fiindca pot fi mai serioase decat par.

Horoscopul dragostei noiembrie Sagetator

horoscop dragoste

Luna asta toate par sa-ti mearga struna, iar sentimental esti pornita sa recuperezi timpul pierdut sau chiar vreun iubit pe care l-ai lasat in urma. Nu trece cu vederea schimbarile de dispozitie ale partenerului, caci pot ascunde unele frustrari sau nemultumiri. Iar daca ti-ai dori sa procedeze altfel in anumite momente, ar fi indicat sa-i spui. La final de luna toate par sa fie in favoarea si pe placul tau. Doar anumite vesti de la cineva drag plecat departe te pot tulbura, mai ales daca e vorba de o invitatie de a pleca din tara, in concediu sau definitiv.

Citește și:

Horoscopul dragostei noiembrie Capricorn

horoscop dragoste capricorn

La inceputul lunii e bine sa nu te grabesti sa iei decizii sentimentale: nici sa reiei o veche relatie, nici sa incepi una noua, nici sa te desparti de partenerul actual. Asta, fiindca ai tendinta sa interpretezi totul exagerat si sa distorsionezi realitatea, pornind de la detalii despre care nici nu stii daca sunt reale. In discutiile cu jumatatea ta, fii deschisa si sincera, spune ce simti, nu ce crezi ca si-ar dori sa auda. Gandeste pozitiv, nu lua in calcul scenariile cele mai dramatice si vei vedea ca urmeaza sa te simti mai bine.

Horoscopul dragostei noiembrie Varsator

horoscop dragoste

Te lasi dusa de val si ai sentimentul ca nu poti interveni in niciun fel pentru a schimba directia in care se indreapta lucrurile in privinta vietii sentimentale sau de familie. Nici nu trebuie, fiindca rezultatele se dovedesc spre binele tau. In cuplu, iti doresti sa te eliberezi de anumite constrangeri, dar daca initiativele tale nu sunt privite cu ochi buni de partener, e bine sa-i mai lasi timp de gandire. Nu te ambala si nu isca un conflict de amploare. Nu e momentul pentru decizii nebunesti, oricat ai vrea sa fii de surprinzatoare!

Citește și:

Horoscopul dragostei noiembrie Pesti

horoscop dragoste

Simti ca, indiferent de ce cred ceilalti, trebuie sa profiti de o sansa care te poate aduce mai aproape de un vis mai vechi legat de studii si cariera, chiar daca asta inseamna sa neglijezi, pentru moment, alte responsabilitati, legate de familie sau financiare. Marte iti aduce curajul de a-ti pune partenerul de viata in fata faptului implinit, din moment ce e vorba de o chestiune pe care o astepti de-o viata. Ai sentimentul ca traiesti un vis frumos, din care nu vrei sa te trezesti. Te poate astepta cea mai importanta reusita a ta din ultima perioada, asa ca fa ceea ce simti!

Foto prima pagina: By BlackbourneA, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc