Setari Cookie-uri

Astrologie: Culoarea spirituala potrivita fiecarei zodii

Fiecare culoare are anumite caracteristici care iti influenteaza aura, iti stimuleaza energia spirituala si iti pot readuce echilibrul pierdut.

Balanta

culoarea spirituala

Foto: shutterstock, By Inara Prusakova

Culoarea perfecta pentru Balante este albastru inchis sau bleumarin, simbol prin excelenta pentru calm, concentrare si dorinta de cunoastere a profunzimii lucrurilor. Stimuleaza intelectul, comunicarea si talentele ascunse. Nici nuantele de verde nu trebuie sa le eviti, caci iti aduc buna dispozitie.

Scorpion

culoarea spirituala Foto: shutterstock, By PonomarenkoNataly

Misteriosului Scorpion i se potriveste o culoare pe masura: stacojiul pasional, elegant, sofisticat si vindecator. Nuantele de rosu inchis sau visiniu iti dezvaluie profunzimea sentimentelor, pasiunea puternica si natura interioara complicata.

Sagetator

culoarea spirituala

Foto: shutterstock, By Irina Alexandrovna

Ti se potrivesc cel mai bine tonurile de albastru inchis si violet. Purtandu-le vei fi mai deschisa, empatica si intelegatoare, mai inteleapta si dispusa la comunicare echilibrata. Considerat o culoare regala, profunda, purpuriul te scoate din multime, ceea ce te incanta.

Citește și:

Capricorn

culoarea spirituala Foto: shutterstock, By Stockshakir

Chiar daca pot sa para sterse, pe tine culorile pamantului te fac sa te simti in largul tau. Gri, verde si albastru inchis, maro, cafeniu sau alte culori pale se muleaza perfect stabilitatii semnului tau zodiacal. Poarta-le ca peo carte de vizita pentru maturitatea si sinceritatea caracteristice!

Varsator

culoarea zodiei

Foto: shutterstock, By conrado

Poarta verde, gri sau albastru pal, pentru echilibru, inspiratie si speranta. Florile sau accesoriile in nuante de lila sau ciclam, chiar rujul de buze sau lacul de unghii, le adori pentru ca te scot din anonimat si-ti domolesc, in acelasi timp, pornirile navalnice.

Pesti

culoarea zodiei Foto: shutterstock, By MaxFrost

Argintiul si albastrul profund al marii sunt culorile care trebuie sa-ti domine locuinta si, mai ales, sifonierul. Visatoare si tandra, iti sustin creativitatea si te protejeaza, fizic si emotional. Albastrul are si darul de a-ti creste intuitia si capacitatile telepatice.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc