Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna DECEMBRIE: intimitate, aprofundarea sentimentelor si romantism

In jurul datei de 7 decembrie, Luna Noua iti aduce dorinta de a incepe o relatie sau de a lupta cu toate fortele pentru iubirea ta. Inainte de Craciun, Luna Plina te tulbura putin si iti inteteste intuitia, creativitatea, inventivitatea, inclusiv in dormitor. In orice caz, decembrie 2018 e o luna buna pentru intimitate, romantism, pentru aprofundarea sentimentelor si innodarea legaturilor emotionale.

Horoscopul dragostei pentru Balanta

horoscop dragoste balanta

Desi responsabilitatile te inconjoara din toate partile, cei dragi te inteleg, te sustin si te ajuta sa evadezi macar pentru cateva zile din cotidian. Nimic superficial nu te ademeneste in perioada asta, iti doresti experiente si sentimente profunde, legaminte, promisiuni. Te poate scoate din visare o propunere a partenerului de viata cu privire la amenajarea locuintei, care te solicita intr-un mod placut, dar nu neaparat in momentul potrivit. Insa esti destul de concilianta incat sa eviti discutiile si sa impaci pe toata lumea.

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

horoscop dragoste scorpion

Cu Venus si Marte la tine-n semn, esti nostalgica, visatoare si treci usor de la o stare la alta. Riscul e sa interpretezi subiectiv anumite gesturi din partea cuiva din anturajul masculin, sa-ti faci iluzii care nu se vor concretiza neaparat in perioada urmatoare. Vrei sa fii laudata, apreciata, de aici riscul sa transformi un simplu compliment intr-un flirt in toata regula. Daca te afli deja intr-o relatie, preferi sa aprobi tot ce-ti propune partenerul si sa lasi in seama lui alegerea destinatiei de sarbatori. Pana la urma, tot ce ai nevoie este sa te relaxezi si sa lasi lucrurile sa vina de la sine.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru Sagetator

horoscop dragoste sagetator

Cei mai multi Sagetatori vor avea un decembrie de neuitat. Esti in centrul atentiei celor dragi, asa ca te simti excelent. Practic, nimic nu-ti sta in cale si, cum se spune, astrele se aliniaza in favoarea ta. Inutil de spus ca vei fi sufletul petrecerii oriunde vei merge. Daca vrei sa uiti pe cineva sau sa lasi in urma o iubire pierduta recent, e un moment prielnic sa incetezi sa te gandesti la trecut si sa faci primul pas pe un nou drum in doi! Alege cu inima, caci sunt sanse mari sa ramai o viata alaturi de persoana pe care o intalnesti acum. E momentul sa renunti la micile obsesii si la orice urma de pesimism.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

horoscop dragoste capricorn

Dispozitia sufleteasca te face sa-ti doresti momente de intimitate, de consolidare a relatiei, care poate trece la un alt nivel. E o luna cu puternica incarcatura emotionala, din care nu lipsesc momentele intense, pline de intelesuri profunde. Desi nu-ti sta in fire sa te uiti la filme romantice sau sa mergi la concerte de Craciun, de data asta tot ce are tenta magica si sarbatoreasca ti se pare tentant si induiosator. Singurul lucru care te poate incarca negativ este sa iei de bune criticile pe care altii, din familie sau anturaj, ti le aduc tie sau partenerului.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru Varsator

horoscop dragoste varsator

Pentru tine, din punct de vedere sentimental, decembrie este dedicat distractiei. Alegi tot felul de moduri haioase de a te destinde alaturi de partener, dar si de a-i testa disponibilitatea afectiva si capacitatea de a tine pasul cu dorintele tale. Daca ati intampinat blocaje sentimentale, acum pot fi depasite usor, fara sa te mai intrebi daca merita efortul. Varsatorii singuri se afla intr-o dispozitie cuceritoare. Vrei sa-ti demonstrezi ca, daca vrei, poti fi irezistibila pentru oricine, cu cat mai greu abordabil, cu atat mai bine.

Horoscopul dragostei pentru Pesti

horoscop dragoste pesti

E o luna in care ai sufletul plin de iubire, de sperante, de visuri. Simti nevoia sa faci bine, sa-i ajuti pe altii, sa-ti vizitezi parintii, prietenii. E foarte important si de-a dreptul decisiv ca partenerul sa se plieze pe dorintele tale, sa alegeti impreuna bradul de Craciun, sa mergeti la biserica sau sa va uitati, a nu stiu cata oara, la comedia ta preferata. Pestii nu vor sa-ti petreaca sarbatorile singuri, asa ca nu-i exclus sa-ti gasesti pe cineva tocmai cu ocazia asta si sa te indragostesti pana peste cap dupa sarutul de sub vasc! Unii vor decide chiar sa se casatoreasca.

Citește și:

Foto by Oleksandra Mykhailutsa via Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc