Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna DECEMBRIE: intimitate, aprofundarea sentimentelor si romantism

In jurul datei de 7 decembrie, Luna Noua iti aduce dorinta de a incepe o relatie sau de a lupta cu toate fortele pentru iubirea ta. Inainte de Craciun, Luna Plina te tulbura putin si iti inteteste intuitia, creativitatea, inventivitatea, inclusiv in dormitor. In orice caz, decembrie 2018 e o luna buna pentru intimitate, romantism, pentru aprofundarea sentimentelor si innodarea legaturilor emotionale.

In luna decembrie toti suntem cu capul in nori, visatori, ne facem sperante si planuri care se pot insa narui, daca nu suntem destul de maturi si de perseverenti. Unii devin neobisnuit de suspiciosi, de iscoditori, altii simt nevoia sa petreaca timp singuri, cu gandurile lor. In jurul datei de 7 decembrie, Luna Noua iti aduce dorinta de a incepe o relatie sau de a lupta cu toate fortele pentru iubirea ta. Inainte de Craciun, Luna Plina te tulbura putin si iti inteteste intuitia, creativitatea, inventivitatea, inclusiv in dormitor. In orice caz, decembrie 2018 e o luna buna pentru intimitate, romantism, pentru aprofundarea sentimentelor si innodarea legaturilor emotionale.

Primul lucru, și poate cel mai important dintre toate este să te iubești mai mult pe tine. Afla cum sa faci asta!

Horoscopul dragostei in luna decembrie

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Horoscopul dragostei pentru berbec

Citește și:

Oricat te-ai agitat in lunile trecute pentru diverse fleacuri legate de relatia ta, acum simti nevoia de un ragaz. Esti sensibila si nostalgica, traiesti un soi de neliniste si dor, iar timpul petrecut impreuna cu cel drag functioneaza ca un balsam pentru suflet. Cum partenerul face totul ca sa te vada fericita, el este tot ce ai nevoie ca sa uiti rapid micile suparari. Daca ai trecut prin unele suferinte in ultimul an, acum ti se limpezesc gandurile si deslusesti cu luciditate de unde a pornit totul. Poti fi tentata sa te implici intr-o relatie doar de dragul distractiei!

Horoscopul dragostei pentru Taur

horoscop dragoste taur

Desi adori sa-ti petreci zilele si mai ales noptile importante in locuri luxoase, opulente, anul acesta parca preferi confortul locuintei si bratele persoanei iubite in locul agitatiei si muzicii date la maxim. Aveti nevoie de un pic de intimitate si va prinde bine timpul petrecut in doi. Daca partenerul are vreo dorinta speciala de sarbatori, fii cooperanta si bucura-te de schimbarea de planuri. In cazul Taurilor care aveau unele suspiciuni legate de partener, acestea se intetesc, dar cel mai probabil se si lamuresc, astfel ca poti decide ce ai de facut in continuare.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru Gemeni

horoscop dragoste gemeni

Vestile sunt bune mai ales pentru Gemenii singuri, care au tot lasat ocaziile sa treaca pe langa ei, cu un pretext sau altul. Persoana speciala pe care o astepti de-o viata poate sa-ti iasa-n cale la o petrecere, la o reuniune de familie sau pe holurile unei sali de spectacol. Daca esti deja cu cineva, finalul lunii iti aduce zile pline de farmec si de emotii constructive. Pentru Gemenii care traiesc o poveste complicata, in care e nevoie de iertare si impacare ca lucrurile sa poata continua, ei bine, astrele aranjeaza totul in favoarea ta.

Horoscopul dragostei pentru Rac

horoscop dragoste gemeni

E luna in care cei dragi iti aduc multa bucurie. Dorinta ta e sa-i multumesti pe toti, dar bine-ar fi sa spui ce simti, ce vrei si ce nu vrei, sa te lasi si tu rasfatata. Mai ales ca nevoia ta de liniste si de odihna poate fi impartasita de partenerul de cuplu, care va aprecia la randul lui o seara petrecuta in doi, uneia cu multi necunoscuti la masa. Cert este ca esti nedezlipita de sotul tau si de copii, iti faci multe planuri, sperante si mici bucurii. Singurii care pot trai deziluzii sunt Racii atat de indragostiti si visatori incat refuza sa accepte ca nu orice invitatie in oras inseamna o relatie de viitor.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru Leu

horoscop dragoste leu

Te simti frumoasa, atragatoare si plina de energie, stare pe care partenerul o percepe imediat. E o luna in care poti ramane usor insarcinata, asa ca ai grija unde si cand te lasi dusa de val. Nu te retine sa faci ceea ce simti, chiar daca e vorba de gesturi pasionale sau declaratii care-ti par adolescentine. Esti iubita si beneficiezi de un suport astral cum mai rar poate spera cineva! Leoaicele care au copii vor avea surprize placute, puse la cale de cei mici, iar cele singure pot intalni o partida excelenta oriunde se afla: la munte, la sala sau la supermarket.

Horoscopul dragostei pentru Fecioara

horoscop dragoste fecioara

Spre finalul lunii se clarifica situatii care te-au tinut multa vreme in suspans. Te lamuresti acum daca intentiile partenerului sunt reale si serioase, daca-si tine promisiunile sau doar se lauda cu cate-n Luna si in stele. Nici nu-i nevoie de prea multe cuvinte, gesturile si faptele spun tot. Simti nevoia unor schimbari, poate legate de programul zilnic sau de amenajarea locuintei, insa inainte sa demarezi ceva concret, vorbeste despre asta cu sotul, copiii, parintii. Nu de alta, dar s-ar putea ca surprizele sa nu fie apreciate in aceeasi masura de toti.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc