Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce te face o invingatoare in functie de zodie

Fiecare semn astral poate fi lesne recunoscut dupa o trasatura dominanta, speciala si admirabila.

Nativii fiecarui semn astral pot fi lesne recunoscuti dupa o trasatura dominanta, speciala si admirabila, care-i ajuta intotdeauna sa se faca remarcati. Iata ce te face sa iesi mereu invingatoare!

De ce esti imbatabila in functie de zodie?

Berbec – curajul tau nu are limite

ce te face o invingatoare

Trebuie doar sa-ti pui un lucru in minte si nimic nu te mai poate impiedica sa te duci si sa-l obtii. Curajul, amestecat, e drept, cu un pic de nebunie, este cel care te face de neoprit. Cu cat e provocarea mai mare, cu atat mai repede spui „da“. Te iei la tranta cu viata oricand, neinfricata.

Taur – esti un monument de rabdare

ce te face o invingatoare

Desi pari foarte energica si iute la manie, in realitate iti place sa cantaresti bine lucrurile si nu actionezi pana cand nu esti sigura de urmari. In situatii care i-ar face pe altii sa planga de emotii sau sa urle de suparare, tu esti de un calm imperturbabil. Preferi sa astepti, decat sa te grabesti si sa gresesti.

Citește și:

Gemeni – cauti mereu noi provocari

trasatura zodie

Tu nu te plafonezi niciodata si nu te temi de schimbare catusi de putin. Orice iti scoate viata in cale, stii sigur ca o sa te descurci onorabil. Esti una dintre cele mai deschise persoane, mereu dornica sa experimentezi, sa inveti ceva nou. Nu te dai batuta, ci cauti mereu portita de salvare.

Rac – iubesti din tot sufletul

trasatura zodie

Pentru cei pe care-i iubesti, esti in stare sa te lupti si cu morile de vant. Chiar daca esti extrem de sensibila si emotiva, atata timp cat miza este dragostea, niciun obstacol si niciun efort nu te sperie. Lumea stie ca nu se poate pune cu tine cand vine vorba de chestiuni sentimentale!

Leu – faci intotdeauna ce vrei

ce te face o invingatoare

Joci numai dupa regulile tale si nu iei in calcul varianta de a nu-ti indeplini planurile. Nu dai inapoi, speri si lupti pana in ultima clipa, cu un optimism contagios si cu argumente clare. Stii ca esti puternica, iar modul tau de a spune lucrurilor pe nume este o inspiratie pentru multi.

Citește și:

Fecioara – faci lucrurile fara cusur

ce te face o invingatoare

Extrem de responsabila si de calculata, nu te multumesc lucrurile facute altfel decat perfect. Chiar si cea mai dificila sarcina, daca ti-e incredintata tie, va fi indeplinita excelent, de aceea multi te vor in preajma lor cand se afla in impas. Stii ca succesul nu vine peste noapte si muncesti oricat ca sa-l obtii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc