Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce te face o invingatoare in functie de zodie

Fiecare semn astral poate fi lesne recunoscut dupa o trasatura dominanta, speciala si admirabila.

Balanta – ai prieteni peste tot

ce te face o invingatoare

Tu nu pierzi niciodata, pentru ca lumea te iubeste, iar acesta este, din start, cel mai mare castig pe care-l poate dori cineva. Esti mereu inconjurata de prieten care te sustin si pe care ii tratezi egal, cu aceeasi delicatete si onestitate. Stii sa spui mereu o vorba buna si reusesti sa aduci zambetul pe buzele oricui.

Scorpion – te implici trup si suflet

ce te face o invingatoare

Cand iti doresti ceva, pui toata pasiunea de care esti capabila in slujba scopului tau. Nu te temi sa investesti pana la ultima picatura de energie si pana la ultima secunda libera. Tocmai de aceea astrele se alinieaza, parca, pentru ca tu sa-ti vezi visul cu ochii aproape de fiecare data.

Sagetator – optimistul tau nu cunoaste limite

zodie trasaturi

Iti place sa traiesti, sa glumesti, sa te distrezi in stilul tau propriu si nu permiti nimanui sa-ti tulbure apele sau sa te critice. Daca un lucru nu-ti merge acum, exista mereu o data viitoare, cand vei avea mai mult noroc. Esti imbatabila pentru ca tu crezi cu toata puterea in sansa ta si stii sa zambesti in orice context.

Citește și:

Capricorn – ai o ambitie de neclintit

zodie trasaturi

In vreme ce altii au indoieli si se intorc de multe ori din drum, tu mergi la sigur, cu pasi mici, dar atent calculati. Daca intampini greutati, le depasesti strangand din dinti, dar nu renunti. Te concentrezi, te ambitionezi si te indrepti in directia dorita de tine.

Varsator – esti o rebela

trasatura zodie

Varsatorii sunt mereu altfel decat majoritatea. Esti prima care incalca regulile si nu te conformezi niciodata cu ceea ce ti se impune. Pe langa faptul ca stii sa comunici excelent, ai curajul sa protestezi impotriva nedreptatii si nu pleci capul in fata nimanui.

Pesti – simti mai mult decat oricine

trasatura zodie

Nimeni nu te intrece cand e vorba de empatie si dragoste de oameni. Crezi cu tarie ca fiecare fiinta merita o mana de ajutor si i-o oferi de cate ori ai ocazia. Iar daca nu o ai, o cauti. Esti imbatabila pentru ca nimeni nu intelege dramele si emotiile umane mai bine decat tine.

Citește și:

Foto prima pagina: By lassedesignen, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc