Din 1 ianuarie, Marte in Berbec, semnul lui de domiciliu, ne aduce dinamism si curaj, in 5 ianuarie intra Mercur in Capricorn, cu un imbold de a comunica scurt si la obiect, iar Venus in Sagetator ne aduce spirit de initiativa si speranta in reusita relatiilor de iubire care merita, cu adevarat, o sansa.

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Sagetator – graba strica treaba

Venus la tine-n semn iti aduce dorinta de nou, de frumos, chef de iubire si de distractie. Esti bine-dispusa, cu zambetul pe buze si seducatoare. In preajma eclipsei din 21 simti nevoia sa vorbesti despre ceea ce simti si sa primesti ceea ce-ti doresti. Lipsa de rabdare si nervozitatea sunt singurele care-ti pun bete in roate, atat in relatia de cuplu, cat si la serviciu. Vrei totul de pe o zi pe alta, ceea ce nu se prea poate. Ai nevoie de un strop de diplomatie si de mai multa organizare. Foarte important este sa nu exagerezi cu paharele de vin care te destind seara acasa si nici cu mesele copioase. Cumpatarea este prioritatea ta la inceput de an.

Astrologie: Cum stai cu dragostea in IANUARIE

Previziuni ianuarie 2019 pentru zodia Capricorn – planuri si calcule

In data de 5, Mercur intra in semnul tau si iti accentueaza pragmatismul, nevoia de duce la bun sfarsit lucrurile pe care le-ai amanat sau pe care nu stiai cum sa le demarezi. Prezenta Soarelui in semnul tau, pana pe data de 20, apoi eclipsa din data de 21 iti aduc noutati, oportunitati si energie pentru a-ti reface viata. Pentru tine, luna ianuarie este una excelenta, in care iti merge mai bine decat speri si totul se aranjeaza favorabil. Oricare ar fi domeniile care lasa de dorit, acum este momentul sa schimbi macazul si sa iei initiativa. Va trebui sa nu exagerezi cu cerintele si sa intelegi ca nu toti au verva ta. Incearca sa accepti sau macar sa tolerezi si alte puncte de vedere.

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Varsator – perspective indraznete

Luna ianuarie este pentru tine una plina de evenimente, propuneri, dorinte. Dupa data de 20, Soarele in semnul tau iti aduce dorinta de transformare, de evolutie, de implicare in activitati noi, care te pasioneaza si pe care le faci cu placere. Pe 24, intra si Mercur la tine-n semn, de unde o usurinta extraordinara in comunicare si, mai ales, idei bune, chiar extraordinare, pe care e bine sa nu le treci cu vederea. Daca anul trecut ai avut un program de odihna deficitar si un regim alimentar haotic, in 2019 va trebui sa schimbi lucrul asta, inca din ianuarie. Un program cu ore fixe de masa si de culcare ti-ar fi de folos pe termen lung. Priveste cu incredere spre viitor!

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Apa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc