Din 1 ianuarie, Marte in Berbec, semnul lui de domiciliu, ne aduce dinamism si curaj, in 5 ianuarie intra Mercur in Capricorn, cu un imbold de a comunica scurt si la obiect, iar Venus in Sagetator ne aduce spirit de initiativa si speranta in reusita relatiilor de iubire care merita, cu adevarat, o sansa.

Horoscop ianuarie 2019 Pesti – randament neasteptat

Desi esti romantica si visatoare prin excelenta, eclipsa din data de 6 te readuce cu picioarele pe pamant pentru o vreme si te determina sa te organizezi mai bine. Iti stabilesti obiective si termene concrete si esti hotarata sa le respecti. La serviciu poate urma o perioada cu mai multa munca, dar nici recompensele nu vor lipsi, ceea ce te multumeste si te motiveaza. Pe plan personal, poti primi de la un bun prieten o invitatie sau o propunere la care nu te-ai fi asteptat. Nelinistea interioara iti creeaza oarece disconfort, mai ales pe timpul noptii, in privinta somnului, dar e o stare trecatoare, pe care o poti combate cu simple tehnici de meditatie si reglare a pulsului.

Astrologie: Cum stai cu dragostea in IANUARIE

Foto by magic pictures via Shutterstock

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Apa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc