Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii IANUARIE 2019 pentru toate zodiile

Din 1 ianuarie, Marte in Berbec, semnul lui de domiciliu, ne aduce dinamism si curaj, in 5 ianuarie intra Mercur in Capricorn, cu un imbold de a comunica scurt si la obiect, iar Venus in Sagetator ne aduce spirit de initiativa si speranta in reusita relatiilor de iubire care merita, cu adevarat, o sansa.

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Taur – iei lucrurile usor

Inceputul anului pare ca te ia pe sus si orice responsabilitate noua te face sa te simti agasata. Chiar daca toata lumea revine la munca, tie ti-ar prinde bine cateva zile in plus de odihna si relaxare, poate chiar o scurta excursie. Te inveselesc vesti bune legate de bani. Poti primi o suma frumusica sau partenerul de cuplu te poate surprinde cu un castig neasteptat, care pica la fix, tocmai cand se terminau rezervele. In ianuarie sanatatea ta e vulnerabila, nu numai din cauza noptilor pierdute si a lipsei cumpatarii culinare, ci si pentru ca nu prea te-ai protejat in ultima vreme. Fa bai fierbinti in fiecare seara, bea ceaiuri, sucuri naturale, iar cand parasesti confortul locuintei, imbraca-te gros!

Horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru Gemeni – grijile vin si pleaca

In prima parte a lunii latura sentimentala e cea care te domina. Primesti si oferi dovezi de iubire. Te cuprinde insa un soi de angoasa in privinta perspectivelor profesionale sau banesti. Poate urma o perioada de suprasolicitare autoimpusa: te gandesti la solutii, cauti alternative pentru a ajunge la zi cu platile, cu obligatiile financiare. Mizeaza pe maleabilitate si nu ezita sa faci schimbari, sa te implici in noi colaborari promitatoare. Oportunitati exista, iar mintea iti merge brici spre finalul lunii, dupa eclipsa. Pentru sanatate, fa exercitii de stretching si ia, preventiv, un supliment de vitamina D sau de colagen, altfel poti avea probleme cu articulatiile!

Citește și:

Previziunile lunii ianuarie 2019 pentru zodia Rac – iti faci ordine in viata

In jurul datei de 6 ianuarie, te simti tulburata emotional, nesigura, dar si dornica de schimbari. Nu mai esti dispusa la concesii si nu treci cu vederea cand altii profita de gerozitatea si de timpul tau. E un moment prielnic pentru a lasa in urma ceea ce nu iti face bine, de a te desprinde din prietenii si parteneriate care nu functioneaza. In a doua jumatate a lunii iti recapeti increderea, concentrarea, ambitia si ai numai de castigat, mai ales la serviciu. Nu-ti pierde timpul cu vorbe, ci actioneaza dupa cum simti ca e mai bine. Detaseaza-te de situatiile negative, delecteaza-te cu activitati care te relaxeaza si te bucura si ai grija la dieta, fiindca ai tendinta sa te recompensezi cu multe dulciuri!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc