Astrologie: Motivele pentru care trebuie sa fii recunoscatoare Universului in functie de zodie

Astrologie: Motivele pentru care trebuie sa fii recunoscatoare Universului in functie de zodie

Constientizeaza binecuvantarile de care te bucuri in fiecare zi si multumeste!

Recunostinta te ajuta, de fiecare data cand o simti, sa ai o viata mai buna, mai frumoasa si mai implinita. Constientizeaza binecuvantarile de care te bucuri in fiecare zi si multumeste!

Multumeste Universului in functie de zodie

Berbec – pentru curaj si energie

in functie de zodie

Multi te invidiaza pentru energia ta inepuizabila si pentru curaj. De multe ori, te lasi purtata de val si te arunci in mijlocul evenimentelor fara sa stai pe ganduri. Multumeste pentru provocari, pentru victorii, pentru situatiile care, desi ai riscat mult, s-au incheiat in favoarea ta.

Taur - pentru rabdare si confort

multumeste universului

Multumeste pentru toate micile placeri pe care le traiesti in fiecare zi: pentru confortul locuintei, pentru sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera cei dragi, pentru aromele imbietoare ale cinei, alaturi de un pahar de vin parfumat. Si pentru ca stii mereu sa astepti momentul potrivit.

Gemeni – pentru prieteni si invataminte

in functie de zodie

Iti place sa descoperi, sa comunici, sa fii printre oameni, in mijlocul evenimentelor. Fii recunoscatoare pentru prietenii pe care ii ai si pentru toate lucrurile pe care le-ai invatat de la ei. Multumeste pentru usurinta cu care te faci placuta, pentru flexibilitate si cochetarie.

Rac – pentru iubire si familie

multumeste universului

Pretuiesti enorm momentele petrecute acasa, intalnirile cu cei dragi, amintirile impartasite, darurile primite. Multumeste pentru lucrurile mici, precum un prieten care vine intr-un suflet cand ai nevoie de el, filmele romantice si muzica buna, diminetile cand te trezesti in bratele omului drag.

Leu – pentru atentie si distinctie

multumeste universului

Usurinta cu care te faci remarcata si apreciata este un dar de care nu se bucura oricine. Multumeste pentru vino-ncoa, pentru spiritul de initiativa, pentru deciziile bune, pentru atentia pe care o primesti de la ceilalti si pentru usile care ti se deschid aproape fara sa misti un deget.

Fecioara – pentru chibzuinta si calm

multumeste universului

Agitatia, intarzierile, dezordinea iti sunt straine. Multi te invidiaza pentru modul in care stii sa te organizezi, pentru harnicie, exigenta, pentru integritate. Multumeste pentru respectul pe care il primesti, pentru oamenii care au nevoie de tine ca de aer si pentru profunzimea gandirii tale.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri