Setari Cookie-uri

Astrologie: Motivele pentru care trebuie sa fii recunoscatoare Universului in functie de zodie

Constientizeaza binecuvantarile de care te bucuri in fiecare zi si multumeste!

Balanta – pentru pace si diplomatie

in functie de zodie

Esti una dintre cele mai conciliante zodii. Diplomatia, elaganta, gingasia si dragostea pentru frumos te definesc. Multumeste pentru pacea sufletului, pentru clipele de liniste si armonie, pentru farmecul oamenilor si al obiectelor cu care ai reusit sa te inconjori.

Scorpion – pentru mister si pasiune

multumeste universului

Sensibila si dominanta in acelasi timp, ai una dintre cele mai patrunzatoare firi si o mare putere de sugestie. Multumeste pentru magia din viata ta, pentru coincidentele deloc intamplatoare, pentru intuitia imbatabila, pentru flacara care arde permanent in sufletul tau.

Sagetator – pentru calatoriile fizice si spirituale

multumeste universului

Intreaga ta viata este o calatorie, o continua transformare si devenire. Fii recunoscatoare pentru fiecare aventura, pentru lucrurile si locurile pe care nu incetezi sa le descoperi, pentru norocul pe care l-ai avut de partea ta in situatii nenumarate, pentru curajul de a apara ceea ce iubesti.

Citește și:

Capricorn – pentru perseverenta si intelepciune

in functie de zodie

Multumeste pentru maturitate, pentru ambitia si vointa de fier cu care obtii ceea ce iti doresti, pentru micile si marile victorii. Bucura-te de prietenii castigati cu greu, care ti-au fost alaturi de-a lungul drumului, care te-au sustinut, te-au ajutat sa evoluezi si au invatat, la randul lor, de la tine.

Varsator – pentru ispiratie si independenta

in functie de zodie

Multi ar vrea sa fie in locul tau, liberi, lipsiti de contrangeri. Multumeste pentru independenta, pentru ca poti fi oricand tu insati, fara sa-ti pese ce cred ceilalti, pentru ca ai curajul sa spui ceea ce simti. Fii recunoascatoare si pentru ideile bune, pentru perspicacitate si originalitate.

Pesti – pentru imaginatie si feminitate

in functie de zodie Tu nu poti trai fara sa visezi. Fii recunoscatoare pentru aspiratiile si dorintele fara limite, pentru dragostea nemarginita care iti umple sufletul, pentru ca esti o faptura delicata si gingasa, care se cere iubita si protejata. Bucura-te de natura, de liniste, de ajutorul pe care il oferi si il primesti!

Citește și:

foto zodii: By goccedicolore.it, Shutterstock

foto prima pagina: By Amanda Carden, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc