Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum e viata de femeie singura pentru fiecare zodie

Cum te simti in functie de zodie atunci cand esti single!

Balanta

Nu esti una dintre acele femei care nu pot fi fericite decat alaturi de un barbat. Iti place sa experimentezi, sa te distrezi si nu te deranjeaza ca te tot intreaba lumea cand te mariti. Esti convinsa ca viata e minunata indiferent ca esti singura sau indragostita!

Scorpion

Te deschizi greu, dar te atasezi profund de oameni, cu atat mai mult de cel caruia ii daruiesti sufletul tau. Nu accepti cu usurinta sa fii singura, dupa ce stii cum se simte cea mai intensa iubire. Dar preferi sa nu ai pe nimeni decat sa-ti irosesti timpul cu cine nu-l merita.

Sagetator

Tu esti mai fericita singura decat intr-o relatie. Astfel, nu esti nevoita sa suporti capriciile nimanui si te poti organiza dupa bunul plac. Doar cineva care iti provoaca mintea si simturile te poate prinde in mreje pentru totdeauna. Pana atunci, nu-i simti lipsa.

Capricorn

Reusesti intotdeauna sa te descurci singura, dar asta nu inseamna ca nu tanjesti dupa barbatul care sa-ti aduca liniste si stabilitate. Daca nu-l gasesti sau il pierzi, iti implinesti singura visurile, fara sa-ti gasesti scuze sau sa-ti cauti jumatatea cu incrancenare.

Citește și:

Varsator

Pentru tine sa fii single este minunat. Oricum, nu vei ramane niciodata alaturi de un barbat care nu-ti intelege nevoia de independenta, preocuparile bizare si programul uneori haotic. Nu te preocupa statutul relational, ci sa te bucuri de viata si sa-ti indeplinesti obiectivele personale.

Pesti

Pentru tine nu exista sa nu ai pereche prea mult timp. Traiesti pentru iubire, pe care o cauti in multe inimi inainte s-o gasesti. Nu incetezi niciodata sa speri ca exista undeva acolo jumatatea ta perfecta, pe care o urmaresti oricat este nevoie.

Foto prima pagina: By Efuvi, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc