Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat tine supararea fiecarei zodii si cum revine la sentimente mai bune

Fiecare zodie reactioneaza diferit la suparare!

Balanta

Balantele nu sunt suparacioase, iar daca se supara totusi din cine stie ce motiv, le trece imediat. Pentru ele, prietenia e pe primul loc. Nu iti poarta pica si nu trebuie sa-ti faci griji ca au pus la suflet greseala ta, decat daca e vorba de o nedreptate care le-a afectat profund increderea in tine. Atunci, te vor evita cu staruinta.

Scorpion

Un Scorpion te poate uri cu o consecventa de speriat. Si nu se lasa pana nu-ti plateste ofensa cu varf si indesat, planuind detaliat cea mai crunta razbunare. Daca e vorba de relatia de cuplu, sexul de impacare nu da gres in majoritatea cazurilor, totusi nu te astepta sa uite nicio secunda de suferinta pe care i-ai provocat-o.

Sagetator

Aceasta zodie este una foarte practica, nu-si pierde timpul cu lucruri lipsite de insemnatate. Se supara cand are motive, spune ce are de spus, apoi isi indreapta atentia in alta directie. Cand e vorba de distractie, uita de orice suparare, asa ca, daca ai suparat un Sagetator, invita-l in oras!

Citește și:

Capricorn

Capricornii detesta sa aiba incredere in persoana nepotrivita si nu accepta sa fie in preajma unor oameni pe care nu se pot baza. Taxeaza superficialitatea si, daca le-ai gresit, e bine sa recunosti imediat. Cu cat amani mai mult, cu atat cresc sansele sa fie prea tarziu.

Varsator

Nu e cea mai rabdatoare zodie si nici cea mai prietenoasa, asa ca ar fi bine sa n-o superi. Nu te iarta decat daca intr-adevar aveti o relatie speciala, si asta numai dupa ce analizeaza situatia pe toate partile zile la rand, ca sa fie sigura ca ia decizia cea buna. Altfel, pleaca fara sa se uite in urma.

Pesti

Pestii sunt o zodie intelegatoare, dar si emotiva. Daca le-ai ranit sentimentele, vor avea nevoie de mult timp sa se vindece si sa-ti acorde o noua sansa. Trebuie sa demonstrezi ca iti pare rau si ca vrei sa te schimbi inainte sa te primeasca inapoi in viata lor. Dar o vor face, de cele mai multe ori, pentru ca nu suporta sa piarda un om drag.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc